|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
castellammarese Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2011 23:49 Заглавие: ............................................................ |
|
|
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, _________________ castellammarese
Последната промяна е направена от castellammarese на Нед Фев 12, 2012 21:51; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2011 23:52 Заглавие: |
|
|
Това цената на целия комплект ли е, или е без батериите и зарядното?
И може ли линк към снимки на хеликоптера? _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
станимир пулев Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2011 11:08 Заглавие: Re: Продавам радиоуправляем хеликоптер купен от Испания нов |
|
|
| имам радиоуправляем футуристичен автомобил, нещо като бъги.Има святкащи гуми и завива много интересно с превъртане на предния мост по напречната ос на автомобилчето.Също комлект със зарядно и акум. батерии. |
|
|
 |
skynet Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2011 22:13 Заглавие: Re: Продавам радиоуправляем хеликоптер купен от Испания нов |
|
|
| castellammarese написа: | Продавам радиоуправляем хеликоптер купен от Испания нов
Гр: София |
Някакви снимки? _________________ Помогни на достатъчно хора да получат това, което те искат
и ще получиш всичко, което ти поискаш. |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2011 7:52 Заглавие: |
|
|
От мен едно малко уточнение - вероятно дистанционното на тоя хеликоптер не е "радио", а оптично - т.е. като на телевизорите - с инфрачервени лъчи. Напоследък доста съм понавлязъл в тая материя и съм сигурен, че модел, който е на цена под 100 лева, е именно с инфрачервено дистанционно. Но все пак нека продавача да уточни - снимка на хеликоптера и особено на дистанционния контрол ще свърши работа. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2011 9:28 Заглавие: |
|
|
| ivankrivodol написа: | | ... вероятно дистанционното на тоя хеликоптер не е "радио", а оптично - т.е. като на телевизорите - с инфрачервени лъчи..... |
Аз пък въобще не вярвам на това да е така. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
bycec Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2011 9:46 Заглавие: |
|
|
| И защо не ? Болшинството нискобюджетни, хвъркати играчки са с инфраред д.у. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2011 9:56 Заглавие: |
|
|
bycec, първо не се отговаря по начина по който го беше направил.
Съобразявай се с правилата на форума.
И второ има принципна разлика м/у управление на техника от типа на телевизор, видео, DVD, сателитен приемник и т.н. и такъв модел независимо от това, че могат и двете да са по IR канал.
По отношение на разликите в бюджетно отношение м/у IR и RF също може да се кажат и напишат доста неща, но това не е темата и за това, моля тя да продължи по същество без отклонения в съвсем друга посока  _________________ RemoteControls |
|
|
 |
bycec Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2011 11:11 Заглавие: |
|
|
| Идеята ми беше да подкрепя колегата "ivankrivodol" за вида на д.у. на хелито. Не съм споменавал нищо за принципа на управление. В крайна сметка само авторът на темата може да уточни какъв вид е д.у. - RF или IR. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2011 11:32 Заглавие: |
|
|
Идеята е да не флудите в чужди теми. Продавачът е оставил достатъчно начини за връзка, който го интересува има начин. И без това форумът не е за продажба на детски играчки, оставих я само защото имаше интерес. Моля само по същество. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|