| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gopeto95 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 27, 2011 16:59 Заглавие: Търся ДРЕМЕЛ? |
|
|
Искам да попитам от къде мога да си купя дремел за 20-30лева ?
Благодаря? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 27, 2011 18:48 Заглавие: |
|
|
| Дремел е марка. Точно нея за толкова пари едва ли. Има и други подобни машинки: ДРЕЛКА 1, ДРЕЛКА 2, ДРЕЛКА 3, ДРУГИ ДРЕЛКИ. Но Дремел си е Дремел. Имах възможност да си купя Dremel 300 (100 и няколко лв.) и мога да кажа, че си заслужава парите. Няма нищо общо с дрелките, които дадох по-горе. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 27, 2011 22:54 Заглавие: |
|
|
| Ако приемем "дремел" за нарицателно, за около тези пари има на Конрад, но и работата колкото парите - за спасяване на положението става, не и за сериозна работа. Има и по-скъп вариант на Skil, но според мен качеството не е по-различно. |
|
|
 |
advertbg Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2011 7:47 Заглавие: Ако е за платки |
|
|
Ако е за платки по добре някое мощно микромоторче на оста на което да сложиш малък патронник. Последния ще намериш в магазините за крепежни елементи. Моторчето може да е от някой грамофон, детска играчка или нещо подобно. Важното е оста да не е изкривена и патронника да го монтираш така че да да няма биене на свредлото. От съображения за сигурност аз лично бих предпочел низковолтово моторче до 12в. Пробвал съм различни ефтинджоси дремели - не стават за сериозна работа. Вътре триещите се части са пластмасови бързо се износват а някои дори и нови са така направени че като сложиш свредло то прави една окръжност около мястото дето трябва да дупчи  |
|
|
 |
|