|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2012 22:55 Заглавие: |
|
|
С дъмповете- нищо, все така си е и явно не е от дъмпа. Сменях и вертикалната интегр. схема- не става. Модела го дописах после след забележката от Филипов, но преди Такиев да пита и той. Имах две схеми на тоя ТВ, на тях нямаше осцилограми на импулсите на 36 и 37 пин на процесора. Сега намерих друга- с осцилограми, но ще гледам това утре. Не, че осцилограмата на кадровия импулс ми е ясна каква точно е - нещо нечетлива ми се види да е или е само един кратък пик:
П.С. Инт. схема за ВО я сменях, понеже отдолу растера е свит 3-4 см.
P.S. Телевизора заработи след подмяна на прекъсналия R914 (150 Ω).
P.P.S. да добавя, че вертикалния импулс, на който съм показал осцилограмата е такъв- като кратък пик с амплитуда 0.4V, но с отрицателна полярност, а от осцилограмата на схемата оставам с впечатление, че импулса е положителен. Иначе редовия импулс е положителен. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|