| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
georg77 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2011 23:01 Заглавие: |
|
|
За тия ТОНколони няма нужда от усилвател на звука защото няма да има ефект от усилването.Търси продуктите на KSA ако искаш от нищо да правиш нещо  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2011 0:02 Заглавие: |
|
|
Аз какво Ви казах. Момчето е имало правен усилвател за почти без пари, и сега си търси нещо пак евтино. Къде го засилихте по разни сайтове да се чуди само какви са тия цени и да му течът лигите.
Според мен първият, който му предложих е най-добре за него.
Ще издам една малка тайна. Усилвателчето съм го правил аз преди няколко години. Продадох го на комшия, но сега му е слаб и го продава и той.  |
|
|
 |
stefanovmm Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2011 2:47 Заглавие: |
|
|
Те, че са стари стари са, но и на мен ми е чудно как вадят кристален звук, първо ползвах прилежащия им магнитофон за усилвател, после той умря, със самоделката усилвател пак свиреха кристално, не мога да ги изхвърля, незнам как са ги правили едно време, но са уникални. Правил съм сравнение с разни системи сегашни на приятели, нищо общо, тия от 70-те години вадят по-добър звук. |
|
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2011 12:23 Заглавие: |
|
|
Абе то колоните разбрахме, че са хубави. Ама пак нищо не казваш за усилвателя, какъв искаш да е - отново самоделка или нещо оригинално ?
Колко вата да е ? До колко пари да е ?
Баси човека, трябва с ченгел да му вадиш думите от устата, и пак не казва каквото го питат.  |
|
|
 |
pk123 Активен потребител

|
|
|
 |
Fender_str Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2012 21:31 Заглавие: |
|
|
| Aз пък имам гуми 13ки, ама колата ми се счупи. И дойде време за нова, ама каква да си купя хем да е хубава, хем евтина, хем да не харчи много? |
|
|
 |
|