| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 11:03 Заглавие: антенен усилвател за радио |
|
|
здравейте.трябва ми схема на антенен усилвател за антена на автомобил.толкова антени съм наслагал по колите и не се сетих да отворя една и да и снимам схемата.а не ми се рови из нета.ако някой има свалена ще се радвам да ми помогне  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nosuch Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 20:47 Заглавие: |
|
|
благодаря.май ще пробвам първата-вижда ми се по добра _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 0:43 Заглавие: |
|
|
| Втората дето е за ФМ само, ме съмнява да работи добре с какъв да е транзистор. Но аз бих препоръчал BFY90 той със сигурност е подходящ. |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 7:14 Заглавие: |
|
|
не вярвам някоя от двете схеми да работи _________________ home studio |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 12:50 Заглавие: |
|
|
| На времето правих схема с двугейтов МОС ,от Аматерске Радио ,от 88 до 108 МХц -ефекта беше само че започнаха да се хващат Хоризонт по цялата скала,въпреки ,че беше екраниран в метална кутия.Може би ще има ефект ,само ако наблизо няма силни радиостанции.Все пак не очаквай много от такава приставка.Мисля ,че ако се разровя може и да открия моя усилвател/готов/ ,не знам само как да ти го пратя. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 21:08 Заглавие: |
|
|
ще пробжам да направя горната схема пък да видим каквото стане.е когато остана без работа де.... на вектрата смених антената-сложих от тези късичките а е и отзад на калника чак и като вляза в някоя"дупка" (а търново знаете как е-само нагоре надолу)и започва да ми съска леко радиото.не е болка за умиране ама да попитам а кога ще го направя--бог знае  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
krassy_m Опитен потребител

Регистриран на: 18 Май 2004 Мнения: 401 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 21:38 Заглавие: |
|
|
| нищо че е на задния калник не е толкова далече.Виж дали са ти хубави връзките на кабела/сигурно си го удължавал/.Освен това има значение дали имаш хубава маса с ширмовката на кабела и калника дето е антената. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 21:55 Заглавие: |
|
|
кабела ми е оригинално така с колата-даже има и букса за електрическа антена.антената беше оригинална от тия телескопичните но беше счупена и се вадеше затова я смених а и стаззи изглежда доста по добре-но нли знаеш не винаги красивото върши работа.затова и искам да вдигна нивото на сигнала _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|