|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bdimov Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 08, 2012 20:22 Заглавие: |
|
|
Е, защо трябва да има 6 теми за тия захранвания и още сто други | bdimov написа: | | за триене ! |
 |
|
|
 |
bdimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 08, 2012 21:01 Заглавие: ... |
|
|
emoome Последната ми подобна обява е била пусната март месец миналата година, защо мислиш че става въпрос за същите захранвания?!
Събират се накакви бройки при мен и ги пускам на обява, появява се някой и ги взима. После пак се събират и пак ги пускам и така... Незнам защо но си мисля че напоследък много често колегите тук го удряте повече на заяждане отколкото на пролзотворна дейност и контакти. Незнам форума да е частен и да има забрана за писане, пускане на обяви и т.н.
П.С. Това да не се приема по никакъв начин за форма на заяждане от моя страна или нещо от този род. Просто се чудя, защо във всяка тема или обява се появява куп безполезен спам водещ в повечето случаи до дразги и кавги и в крайна сметка нищо хубаво! Другите подобни обяви ще ги изтрия след малко. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 08, 2012 21:44 Заглавие: Re: продавам захранвания от двд-та |
|
|
| bdimov написа: | | Незнам форума да е частен ... |
.. и си мислиш, че е на община Пазарджик
Защо непрекъснато триеш ?!! Губи се смисъла в темите ти!!
Ето 1% от примерите за твойта | Цитат: | | пролзотворна дейност и контакти |
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=55989&highlight=&topicshow=за триене !
| bdimov написа: | | Другите подобни обяви ще ги изтрия след малко. |
Давай, трий всички подобни (май всичките си) теми, от които полза (евентуално) си имал САМО ТИ , а за останалите -  |
|
|
 |
bdimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2012 0:35 Заглавие: .... |
|
|
Нямам практика да пиша по въпросите с ремонтите, защото има много по-запознати съфорумци, които помагат. Колкото до обявите ми, които някога са били актуални ( било то че купувам или продавам ) , след като вече не са такива то невиждам смисъл да стоят, затова и ги махам доколкото мога, а тези, които немога ги редактирам, като оставям "за триене" за да бъде изтрита евентуално от модератора, когато е види и да е изтрие за да не пълни допълнително раздела.
Полза от форума има, както и когато се обменя акъл, така и когато някой продава нещо на изгодна цена или пък търси да купи нещо, което неможе да го намери по магазините. В повечето случаи, когато съм пускал че купувам се появява изгодна оферта ( от няколко оферти ) и купувам. Когато продавам мисля че продавам също на изгодни цени и купувача, който се появи има полза от това.
В конкретния случай на тази обява офертата е очевадна. В търговската мрежа по 5-9 лева, мойта офертра под лев. Както и да е това вече няма значение.
Ако господин модератора прочете това нека да изтрие темата, както и всички останали теми пуснати от мен последните няколко години ( ако можех щях и сам да е изтрия, но при положение че вече я оспами няма как, освен да редактирам > "за триене" ! )
Лека вечер.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|