Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Таблет SuperPAD II дава бял екран.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
matkauton
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 04, 2012 18:04    Заглавие: Таблет SuperPAD II дава бял екран. Отговорете с цитат

КОлеги китайското таблетче е било с андроид 2.2 или 2.3 не съм сигурен. След като са му куили 16 гб карта е започнало да прави разни проблеми и са решили да го ъпгрейднат. Свалили квото свалили кво са свалили не знам. Опитали са да го руутнат и сега падчето свети бяло и това е. Не му действат клавишните комбинации при които да се опита да се смени фърмуера. разглобих го вътре паметта му е на една микро СД карта 8 ГБ. Някой борил ли се е с такова китайско чудо. Аз съм руутвал таблетис карта излолзвам IUW 1.2 за да си правя карти. та идеята ми знае ли някой дали мога да му забуча директно фърм на 8 гигабайтовата карта през кард рийдър и да го стартирам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pepimaistora
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Яну 10, 2012 9:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Колега пробвай този софт от този линк: http://www.multiupload.com/FJUNLBWA0S Колега вътре си има инструкций.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети