| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stanimir Гост
|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 13:54 Заглавие: Problem s vertikalnoto otklonenie |
|
|
| na televizor SAMSUNG sas shema za vert. otklonenie TA8445K , pri puskane kartinata e svita otdolu i raztegnata otgore. Kato poraboti izvestno vreme se opravia. Smeneno e vsi4ko vav verigata za vert. otklonenie i niama opraviane. Niakoi moje li da mi kaje kakvo da pravia? Blagodaria! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 13:56 Заглавие: |
|
|
| Едно малко мисля червено кондензаторче 2.2 микро на 50 волта до синхропроцесора,...ТА8690 ли бешееее |
|
|
 |
Stanimir Гост
|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 14:10 Заглавие: |
|
|
| Smenih go s 10 mikro i niamashe efekt. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 14:37 Заглавие: |
|
|
| Не си го намерил пък и май не търпеше големи отклонения от капацитета си,даже и китайски кондензатор не става там,само качествен на 105 градуса....много е капризно |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 22:31 Заглавие: Re: Problem s vertikalnoto otklonenie |
|
|
| Stanimir написа: | | na televizor SAMSUNG sas shema za vert. otklonenie TA8445K , pri puskane kartinata e svita otdolu i raztegnata otgore. Kato poraboti izvestno vreme se opravia. Smeneno e vsi4ko vav verigata za vert. otklonenie i niama opraviane. Niakoi moje li da mi kaje kakvo da pravia? Blagodaria! |
proveri verigata ot jangala do vertikalnoto , ima C 2.2 m nyakade tam |
|
|
 |
|