| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dino Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 14:29 Заглавие: проблем с хоризонталната развивка на samsung ck568bt |
|
|
Става въпрос за TV SAMSUNG CK-568BT. НОМ. НА ШАСИ-S51A AA41. Влязох в сервизното меню, но не можа да се коригира хоризонталния растер. Предполагам, че проблема е някъде по платката. Ако някой има идея или вече е минал по тази пътечка, моля да помогне. Благодаря... [email protected]
Последната промяна е направена от dino на Вто Май 10, 2005 16:41; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 14:36 Заглавие: |
|
|
| Първо темата ти не толкова важна (може би само за теб).И второ свит хоризонтален размер може да има поради ред причини.И трето едва ли някой ще тръгне да търси шасито по модела,после схемата и да седне да умува защо ти е свит размера.Отвори телевизора,измери захранвания,кажи кой е състава му и чак тогава искай помощ. |
|
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 15:16 Заглавие: |
|
|
Дино-завърче,провери кондензатора на захранването.ако се е опекъл ще ти е свит размера по хоризонтала. _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 15:49 Заглавие: |
|
|
| Хе хе хе ,кой от всичките 6 кондензатора? |
|
|
 |
dino Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 16:00 Заглавие: |
|
|
| ти по каквопреценяваш кое е важно и кое не ,защото аз незнам по какъв критерии се определя важността. ако имаш нешо с което да помогнеш даваи ако не по-добре да си спестиме излишните съвети |
|
|
 |
dino Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 16:03 Заглавие: |
|
|
| здравеи тоДор4енце,за кои кондензатор точно става дума ,за да не го строша още сега |
|
|
 |
dino Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 16:05 Заглавие: |
|
|
| номера на ШАСИТО е:S51AAA41.АКО ИМА НЯКОИ ЦХЕМИЧКА ЩЕ СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН ДА МИ ЯИЗПРАТИ |
|
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 17:59 Заглавие: |
|
|
става дума за тоя който ти държи 305 волта  _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 19:39 Заглавие: |
|
|
dino тука нещата не стават така-"ей телевизира ми е счупен ха сега да видя какви сте майстори-оправете ми го"вземи отвори го примери това онова(ако знаеш за какво говоря изобщо)пък тогава може и да ти помогне някой а не само да се заяждаш с този и онзи  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
dino Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 20:36 Заглавие: |
|
|
| преди още да ви пиша за първи път премерих захранващите кондензатори ,както и няколко от групата за развивката и са добре |
|
|
 |
|