| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
biso Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2012 19:09 Заглавие: BLAUPUNKT SEVILLA RDM168 шум с припукване |
|
|
Колеги радиото BLAUPUNKT SEVILLA RDM168 ми е в колата и от доста години си го ползвам, но на последък след като го включа работи добре. На около 20тата минута се получава лек фонов шум с припукване като в същото време радиостанциите се слушат добре. Някои имал ли е подобен проблем. _________________ Когато мъдрецът сочи звездите, глупака гледа пръста му |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rolling_heads Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2012 20:21 Заглавие: |
|
|
Страдат от спукани спойки на големия дросел и тежките и топли елементи,
Също така хлътват пластините за предния панел и дават на късо. _________________ "Някои неща не могат да се обяснят"
Стара нигерийска поговорка |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2012 9:54 Заглавие: |
|
|
Само на радио ли го прави или и на СД?Ако е на двете-виновника е джунглата на Motorola SC390253.Топлопроводяща гума между чипа и капака решава проблема-временно. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
biso Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2012 17:55 Заглавие: |
|
|
Проблема го прави само на радио. СДто съм го премахнал преди години защото лазера не прочита нищо. Но му ползвам аудио входа от МП3 и тук всичко е ОК. Мисля да сменя стабилизатороте на 9в. и 6в. _________________ Когато мъдрецът сочи звездите, глупака гледа пръста му |
|
|
 |
|