|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lanchaza Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2012 17:28 Заглавие: Продавам компютър DELL |
|
|
| Компютъра го давам с монитор NEC 17инча,клавиатура Daewoo и мишка. Параметрите на компютъра са:Процесор pentium 3 на 1200MGH,два хард диска с оща вместимост 60GB,512mb RAM SDRAM ,допалнителна видео карта Nvidia 5200 със tv out,почти нова DVD записвачка Philips,инсталирам оригинален Windows XP със много други програми и много Rock музика,която е в компютъра!Идеално тръгват всякакви филми и по стари игри на него има инсталирана Colin Mrae 2005 която върви бес проблеми.Снимки на компютъра още немога да предоставя защото се намира в София а аз съм в Троян мога да снимам само монитора.На мен ми вършише добра работа не е много мощен но се държи доста прилично,за цената мисля да започна от 250лв,като мога да сваля разбирасе впоследствие.GSM-0878661370 Skype-Lanchaza http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=65&t=230528 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
lanchaza Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2012 15:44 Заглавие: Re: Продавам компютър DELL |
|
|
| Махнете обявата. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|