| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Дилян_93 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 02, 2012 18:13 Заглавие: усилвател Thunder TCA-4085 - превключвател |
|
|
Добър вечер на всички.
Попадна ми едно усилвателче Thunder TCA-4085 на смешни пари с малко "кусури" и един от тях е превключвателя за режима на каналите 2-3-4 / ако мога така да го нарека / . Самото копче е за смяна и въпросът е въобще продават ли се такива, понеже несъм виждал досега по магазините...
Алтернативи ... ?
Прилагам снимки.
Благодаря предварително.  _________________ Изработване на car & home BasS BoX-ове по поръчка!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
sathv Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 02, 2012 19:05 Заглавие: |
|
|
| Ако не намериш същия, алтернативата е галетен превключвател. Само трябва да пресметнеш с колко секции и с колко групи ти трябва. Позициите могат да бъдат повече от 3 , просто няма да използваш излишните. По този начин навремето много касетофони съм съживил. |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 02, 2012 20:53 Заглавие: .... |
|
|
| Замоствай изводите на съответното положение по твой избор ...2-3-или 4 и си готов .... |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 02, 2012 22:34 Заглавие: |
|
|
| Че какво налага смяната му освен ако не е счупен механично.Разпояваш,отваряш го,и внимателно почистваш контактите,с каквото имаш на разположение |
|
|
 |
Дилян_93 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 03, 2012 17:47 Заглавие: |
|
|
Благодаря на отзовалите се. Искаше ми се да го подменя понеже ако го почистя и запоя отново и не проработи като хората ще се наложи отново да разглобя целия усилвател заради това малко копче. Ще обиколя по магазините и ако не намеря нищо подходящо ще се наложи да почистя стария и да се надявам, че ще проработи.
Идеята със замостяването не ми допада особено. _________________ Изработване на car & home BasS BoX-ове по поръчка!  |
|
|
 |
|