| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 22:12 Заглавие: gold star-АДЧХ ли ....? |
|
|
Здравейте колеги!Проблема е следния тв голд стар cf-21d60b шаси mc41b,video-ta8690an,проц-gs8434-03a.След гръмотевица сменени str6707,se110,7805,c-tata в захранването.Тв заработи всички напрежения на 6,но сега мога да хвана програма само с финна настройка.При запаметяване и тя се губи.На автоматична не задържа.Леко завъртане на двете бобини не дава резултат.сменен кръг АДЧХ пак няма промяна.Памет и тунер тоже.Възможно ли да е от та8690?Благодарско за всякакви идеи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vas Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 22:30 Заглавие: |
|
|
| Госта съм аз.Между другото ми направи впечетление ,че при SEARCH много бързо прескача програмите. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 22:32 Заглавие: |
|
|
| Щом ти е бил пробил 7805 и се знае ,че е от гръм може и да е от gs8434-03a .Наскоро имах такъв след гръм имаше настройка,звук и развивки,но без образ и се оказа gs8434-03a. |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 22:43 Заглавие: gold star-АДЧХ ли ....? |
|
|
Май работата отива към процесор.Опитай да го закрепиш с финната защото процесора е скъпичък.Аз преди години така направих.Все пак телевизора не се настройва всеки ден. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
vas Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 11, 2005 21:45 Заглавие: |
|
|
Даа всички пътища водят към...процесора.Любопитно ми беше защо като го настроя на картина с финната настройка и запаметя пак се губи настройката.Оказа се че като откача пин ID на процесора вече не се губи запаметената стойност.Токовия удар е думнал проц. през този пин.Последно ще решава клиента за смяната на процесора.Закривам темата .Ако има изненади ще пиша.Благодаря за подкрепата!  |
|
|
 |
|