|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nen4oo Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 15, 2012 23:09 Заглавие: търся рам,видеокарта,кутия |
|
|
Здравейте,търся sd ram 2x64mb видео карта agp 8-16mb хард от 4 до 10гб,както и кутия подобна като на линковете,може и от hp,compaq,ibm и fujitsu siemens,но да са легнали
http://forums.justcommodores.com.au/attachments/swap-wanted-buy-trade/42832d1196759548-wtb-old-pc-case-dsc00166-medium-.jpg
http://www.build-your-own-cheap-computer.com/images/computercasediagram.jpg
http://img.tomshardware.com/us/2001/02/12/socket_5/pc.jpg
цената е по договаряне,
ето приблизителни цени,кутия-до 5лв,предпочитам от марков компютър,рам-1,2 лева,видео ,зависи от модела-до 3-4лв,и хард-3-4лв
аз съм от варна предпочитам продавача да е от града,мога да предложа работещи рам128mb ddr и Celeron 733mhz,за гореизброените чаркове
за контакти ЛС тука,[email protected] skype neni4a89
Последната промяна е направена от nen4oo на Чет Фев 16, 2012 14:54; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tihich Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2012 8:48 Заглавие: Кутии |
|
|
Имам кутия (със захранване), като изправената, на втората снимка, както и цял компютър
Dell Optiplex (под нея). |
|
|
 |
Deliya Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2012 8:56 Заглавие: търся рам,видеокарта,кутия |
|
|
Имам три компютъра в подобни кутии, също така и другите компоненти които търсите. Имам възможност да уредя транспорта от София до Варна. Обадете ми се на Лично съобщение или на е-майла за уточнение. _________________ Няма невъзможни работи, има много трудни работи. |
|
|
 |
nen4oo Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2012 14:12 Заглавие: Re: търся рам,видеокарта,кутия |
|
|
объщам се към потенциални продавачи,погледнете цените в интернет,после ми предлагаите,каквото и било,кутиите който търся са антики,така че цени от 5 лева нагоре са безумни,темата я писах с цел,ако някой има подобни неща да не ги хвърля а да ги даде на добра цена
очаквам разумни предложения,а не от сорта на ден година храни,лек ден на всички
Не се отговаря с този бутон |
|
|
 |
Tihich Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2012 14:25 Заглавие: Корекция... |
|
|
| Тъй като предложението ми имаше чисто информативна цел, не съм предлагал цена(!) и за да не влизам в категорията "ден година храни" - обявявам предишния ми текст за невалиден!!! |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2012 15:10 Заглавие: |
|
|
Изобщо не се хабете да предлагате-аз му писах на специалиста с предложение за хард и РАМ,като му дадох ориентировъчни цени 10 лева за РАМ-овете и 10 лева за хард. Изрично казах,че нещата ще му бъдат занесени на крака във Варна,за да ги тества и реши дали да ги вземе,като са възможни всякакви коментари по цените и всякакви договорки.По тоя начин се бяга от куриерите. Получих ЛС с два линка, заключението че съм нагъл и предположение,че той не е малоумен.Разгледах линковете и оставам с впечатление,че господинът очаква да му се плати,ако реши да вземе нещо от някого! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Antonii Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2012 17:00 Заглавие: |
|
|
Ей имам всичко което търсиш.
Но за тези цени не си струва разправията.
Пожелавам му успех на колегата в намирането на такива елементи на тези цени. _________________ Като имаш мускули акъл не е нужен. |
|
|
 |
nen4oo Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2012 17:47 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | | Изобщо не се хабете да предлагате-аз му писах на специалиста с предложение за хард и РАМ,като му дадох ориентировъчни цени 10 лева за РАМ-овете и 10 лева за хард. Изрично казах,че нещата ще му бъдат занесени на крака във Варна,за да ги тества и реши дали да ги вземе,като са възможни всякакви коментари по цените и всякакви договорки.По тоя начин се бяга от куриерите. Получих ЛС с два линка, заключението че съм нагъл и предположение,че той не е малоумен.Разгледах линковете и оставам с впечатление,че господинът очаква да му се плати,ако реши да вземе нещо от някого! | каквото искате си говорете,докато не осъзнаете че е минало много време откакто сте ги купили,всичко се е променило,давам линкове,защото са такива цените,а на вас че не ви харесва си е друг въпрос,ако искате всички ме олпюваите,истината е такава,и докато не се научите кое на каква цена върви си мечтаите,някой да ви вземе антиките,темата е за триене,защото междувременно си намерих каквото ми е нужно |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|