| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 19, 2012 19:04 Заглавие: BOTECH BC7000FTA - слаб сигнал! Решено! |
|
|
Изписва слаб сигнал, а там където успее да хване програма я накъсва на квадратчета. Доста приемници от този модел съм изхвърлил заради този дефект.Може ли нещо да се направи?
Последната промяна е направена от tonovd на Пон Фев 20, 2012 21:32; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 19, 2012 20:08 Заглавие: |
|
|
| Я сдай снимка на платката . Огледай за кофти електролити около и в тунера ,захранването и мрежовия електролит на входа му. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2012 9:19 Заглавие: |
|
|
| Вътре в самия тунер има електролит който изсъхва. Аз отварям тунера, без да го разпоявам, а краката на електролита се подават откъм противоположната страна на страната на елементите, и дублирам електролита. Работа за пет минути. Не ги изхвърляй. |
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2012 21:39 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за насоките! Оказа се електролитния кондензатор 100мФ 16V в тунера. Преди това бях сменил и мрежовия ел. кондензатор, защото се беше надул. Както и да го гледаш този модел сат. приемник е слаб и капризен! Предшественика му е къде, къде по добър! |
|
|
 |
|