| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Kll3 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 19, 2012 23:30 Заглавие: продава батерии от 9v по 33ст/бр |
|
|
Обявата е за желаещи да се включат при поръчка на 9V батерии
Батериите са от този вид, водят се бест бефоре 2012, на самите батерии пише 2012, произведени са Q4 на 2008. Вече взех малко за проба и се държат доста добре, така че какво пише като срок мен не ме притеснява особено. В кутия по 20бр са в кашон по 80бр.
Тъй като цената е смешна под 100бр не си заслужава занимавката. Получава се по 33ст/бр. Няма смисъл от пазарлъци, просто това е цената, по-малко няма как.
Ако някой все пак иска 50бр, цената ще е друга - 45ст.
Имайте предвид че 100 батерии тежат доста, 7-8кг някъде, което е от значение при положение, че ще се изпратят по куриер от Пловдив.
Хубаво е ако има желаещи да кажат до 2-3 дни и да няма отмятане после.
моля пишете на лични или мейл [email protected]
Едит: Тъй като получих писма със запитвания искам да е ясно, че не съм търговец и нямам други марки, нито ще изпращам по-малко бройки. Просто идеята беше да се купи по-голямо количество за да излезе по-изгодно, мислех че е станало ясно. На лични не мога да отговарям, така че пишете на мейла или оставяйте такъв в личните. Пари предварително не искам, а просто да съм наясно колко човека желаят и другата седмица ще си ги получат по куриер с наложен платеж.
темата е за триене
ще пиша на всички че общата поръчка отпада
Последната промяна е направена от Kll3 на Вто Фев 21, 2012 11:05; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Plamskia Опитен потребител

|
|
|
 |
Kll3 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2012 0:01 Заглавие: |
|
|
Хайде стига глупости, сега търговец на батерии ли ще ме изкараш. От Китай съм вкарал 6 милиона батерии и сега ще стана милионер като ги продавам по 33ст. Параноята те гони нещо или просто търсиш къде да си изливаш злобата.
Какво точно заблуждавам ? Писал ли съм кога са произведени? Писал ли съм до кога са най-добри според производителя? Ти си дал по 1.20лв за брой (ако приемем че наистина си купил) аз предлагам да се вземат по 33ст. Мушмурок съм а?
Не те знам как ти с какво и за какво си ги тествал, аз ги сравнявах с жълтите Toshiba, някакви китайски по 1лв, Eveready Silver от Карфур за 1.60лв и тия не са по-зле. Много ясно че няма да държат, колкото алкални за 5лв/бр. Егати 20 такива струват колкото една алкална, колкото и зле да ги изкараш не можеш ме убеди, че не е изгодно пък те въобще не са толкова зле. |
|
|
 |
gigant Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2012 0:13 Заглавие: |
|
|
| Нелитиева батерия на 3+ години няма начин да се държи добре, каквато и ще марка да е, камо ли пък китайска. Освен ако под добре не разбираме 10-20mAh остатъчна енергия |
|
|
 |
Kll3 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2012 0:32 Заглавие: |
|
|
Май няма много батерии, които не са Китайски?
Не съм толкова луд да ги взимам за мен ако не стават за нищо.
Както и да е, няма да влизам в спорове, някои хора само това чакат, ще ми развиват теории какви са боклуци (без да са ги ползвали) и какъв съм измамник (без да ме познават). Който иска да поръчва а ако някой се откаже поне моля да ми пише. |
|
|
 |
ham2 Опитен потребител

Регистриран на: 30 Окт 2008 Мнения: 205 Местожителство: Плевен/Пловдив
|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2012 8:48 Заглавие: |
|
|
| 'Братчеед" напиши ЯСНО от къде си.Тази анонимност не е присъща в този форум.И защо зорлан тровиш държавицата ни??. |
|
|
 |
gigant Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2012 9:48 Заглавие: |
|
|
Ако не искаш да мислим батериите за буклуци, а теб за измамник, вземи та дай някакви резултати от тестове на тия супер батерии. Нали си взел за проба? Напиши: вадя я от кашона - Х волта, натоварвам я с У милиампера - Х0 волта, след един час с тоя товар - Х1 волта, след 2 часа - Х2 волта и т.н.
Другото са залъгалки за дечица малки... Имаме един производител на старшно качествени батерии ZnC, дето и след три години още са добри, ама за три години не успява да ги продаде? Що ли бе? |
|
|
 |
Kll3 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2012 9:55 Заглавие: |
|
|
Наистина започва да става смешно. Сега трябва да доказвам, че нямам сестра. За батерии говорим пич, не за уран. Държавата съм бил тровил, дечица няма ли да намесиш да хване повече?
Пореден едит:
темата съм я пуснал за триене, отказвам се от обща поръчка.
Вече наистина спирам да пиша
Аз съм си направил съвсем елементарен тест за моите цели. Написах с какви батерии съм ги сравнявал понеже тях използвах преди да намеря тези, държат същото време.. Пробвал съм и Duracell Procell но те ми идват 8 пъти по-скъпи а държат 2 пъти повече. На мен това ми е достатъчно за да не ги смятам за боклуци.
Обещах да не отговарям но понеже започвам да се дразня, че ме изкараха измамник...
Горе беше даден линк където се вижда, че се продават дори в ebay и то на доста по-висока цена и никой не ги е изкарал измамници, въпреки че са продали сумати бройки. Щеше ли тоя продавач да си рискува рейтинга за жълти стотинки ако бяха такива боклуци.
Ако някой ще ми ги сравнява с алкални батерии много ясно, че няма да държат толкова. Аз ги сравнявам с други подобни.
Последната промяна е направена от Kll3 на Вто Фев 21, 2012 11:04; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
krokotam Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2012 10:28 Заглавие: |
|
|
| gigant написа: | | Ако не искаш да мислим батериите...... |
Ако не се притесняваш от това , което продаваш горното също не би трябвало да те притеснява  _________________ www.kondenzatori.com - сайт за продажба на кондензатори и електронни елементи . |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|