| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2012 22:16 Заглавие: Отключване на SIM карта |
|
|
Колеги, някой чул ли е може ли и как е възможно да се отключи SIM карта, която е в затворена група абонати и не набира извън групата, да се направи да набира извън тая група- да набира всичко? питането е конкретно за карти на Vivacom, уточнявам, понеже всеки оператор може би процедира по свой начин. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2012 22:30 Заглавие: |
|
|
То мисля заключването не е в SIM картата ами в сървърите на оператора.Тогава начина е посещение на някой от офисите на оператора.
Някои услуги могат да се изпълняват и чрез обаждане до номер за обслужване на клиенти.За този случай не съм сигурен, но не ти пречи да звъннеш и да питаш. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2012 22:36 Заглавие: |
|
|
Напротив, заключването е точно в SIM картата. Това е 100% сигурно. Едновременно с това заключване на набиранията е заключена и възможността за запис на телефонни номера. Въпроса е как става отключването. Оператора едва ли ще съдейства по тоя въпрос, та не става и с питане до него- така мисля, де... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
sathv Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 23, 2012 5:44 Заглавие: |
|
|
| sathv написа: | | ...фиксирано набиране... |
Да, точно така се оказа, много благодаря! _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|