|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2012 11:01 Заглавие: Продавам 2 рутера. |
|
|
Продавам .
1.Рутер D-Link DI-524 - цена 20лв.
2.Рутер Linksys WRT160N_V2 - цена 55лв.
Варна ,за страната изпращам с Еконт за сметка на купувача ,отвори/тествай преди да платиш.
За връзка ,въпроси и т.н. Л.С или e-mail. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2012 11:12 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2012 11:30 Заглавие: |
|
|
Я по-добре тук да попитам.
| stefp написа: | | ...отвори/тествай преди да платиш.... |
Извинявам се за offtopic-a, но някой дали може да ми обясни какво всъщност означава опцията "тествай преди да платиш" и как тя реално може да се приложи когато става дума за подобни неща - в случая рутер, както и за дъно, процесор и т.н. ....
Какво и как ще му се тества за времето което позволява куриера на място в офиса му?
Опцията "преглед", мога да я разбера, ама "тествай"  _________________ RemoteControls |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2012 12:06 Заглавие: |
|
|
Когато се изпраща пратка с Еконт,има поле - Разрешавам на получателя преди плащане на CD да извърши следното :
Преглед на стоката до 15 мин .
Преглед и тест на стоката до 15 мин .
Получаване на фактура .
Предполагам това всеки който използва Еконт го знае .
Прегледа е ясен ,да .
Теста ,в случая може да се вкл. рутера и да се види дали се държи нормално ,а не да не му свети нищо ,или пък да свети всичко ,а ако си носи човек ,лаптоп или нетбук ,за 15 мин може да се разбере дали работи.
Аз лично присъствах ,как един клиент на Еконт ходи с човек от Еконт ,до автомобила си 2 пъти ,за да изпробва две радиа  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2012 12:16 Заглавие: |
|
|
Напълно съм наясно какво означава предлаганата опция и какви са полетата в товарителницата на куриера.
Също така съм наясно, че с подобни манипулации за подобни неща е невъзможно да получиш достоверна информация и пълна увереност за качествата и работоспособността на подобен род техника.
Edit:
stefp, DimKo, нямам никакво намерение (и не са ми това целите) да се конфронтирам с когото и да било по този повод.
За мен когато изрично се споменава тази опция на този куриер (за подобни техники) е по-скоро "рекламен трик" на продавача отколкото нещо което носи реална полза.
Не знам какво например би станало в случай, че "тествания" по този начин рутер, процесор, дъно, лаптоп, телефон (няма значение какво от този сорт) след като бъде взет и платен (и по този начин "признат", че е "ОК") се окаже, че след половин, един,... час работа почне примерно да "забива" и показва признаци за явно не добро здраве.
Какво правим в този случай?
15 мин. тестване ако въобще е възможно (защото куриера в никакъв случай не е длъжен да ти предоствавя възможност за захранване примерно) дали може да го считаме като достатъчно за да няма никакви претенции към продавача?
Имам чувството, че с тази възможност която се предоставя много често се спекулира.
Пак ще повторя - нямам нищо лично към автора на тази тема.
Опцията често се споменава в разни обяви при това с далеч по-голяма невъзможност за "тестване". _________________ RemoteControls
Последната промяна е направена от RC на Вто Фев 28, 2012 13:58; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
DimKo Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2012 12:45 Заглавие: |
|
|
За малко по-висока цената на доставката, куриерът може да бъде до адрес - служебен, домашен. При този вариант, 15 минути са достатъчни рутерът (в случая) да се включи към нета, да му се нагласят настройките и да се пуснат 2-3 торента през него. Или процесор да се "бодне" в подготвена тестова машина, да му сложи паста и охладител и да се пусне.
П.П. Надявам се авторът няма против намесата ми в темата  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|