|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lanchaza Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2012 19:49 Заглавие: Продавам Receiver PIONEER VSX-920K |
|
|
| Пускам втора обява защото има недоразумение в цената!Ресивъра е на една година близо,още една година има гаранция,купил съм го за 932лв продавам го за 800лв.Има много функции,неги знам всичките,HDMI,интернет радио и много други.Няма забелешка,много съм го вардил,няма следи от употреба,нито някакви си деруги или подобни неща,каналите са 7.1 със вход за активен субуфер и още 7 тонколони може да захрани.Със хубави кабели свири страхотно,има автоматична настройка на съраунда,сам ресивъра си настройва тонколоните спрямо помещението,мощността е 140 W на канал на 6 ома,100db,4 входа за HDMI,съвременна машина със две думи.Aко има желаещи да ми пишат на Skype-Lanchaza GSM-0878661370,намира се в гр.Троян |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
1411kbps Активен потребител

|
|
|
 |
lanchaza Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2012 21:06 Заглавие: Видях |
|
|
| Един явно търси под вола теле ми предлага 350лв.Ще помоля подобни типове данеми пишат,аз във заложната къща ще взема дори по добра цена!Можем да преговаряме съгласен съм но подаръци неправя,разбирам да е някакъв стар ресивър,но моят е почти нов все едно сега си го купил от Деком. |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2012 23:41 Заглавие: |
|
|
Ако действително искаш да го продадеш си сложи нормална цена.
В Деком цената му е по-ниска от това, което искаш и то за нов с две години гаранция:
Деком
Това "почти нов" и "все едно сега си го купил" нищо не значи.Щом е излязъл от магазина и си го ползвал макар и един път е втора употреба.
Успех с продаването! |
|
|
 |
lanchaza Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2012 23:59 Заглавие: Продавам Receiver PIONEER VSX-920K |
|
|
| Видях вече ще се извиня на алдиторията,паднала е цената наистина е така,добре 700лв,като съм склонен да преговарям разбирасе,във LJClub виждам че ресивъри има и по 460лв втора употреба, и то стари модели.Моят е нов почти дори мога да представя гаранция,гарантирам за качеството,непокътнат е ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|