|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
puhinkoto Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2012 16:00 Заглавие: Предложение за свързване на няколко телевизора |
|
|
здр искам да направя следното: в момента сам с 1 тв и комп и искан на кабела за телевизията да вържа още 3 тв та телевизията ми е на нет 1. На първото тв сигнала е перфектен, а на др някой са с черти, нямах проблем до преди 1 семица докато някой от комшиите не си пуснаха и те кам оператора. Мисълта ми е какво да направя за да мога пак да си ми е хубава картината и на другите тв та
Благоаря ви предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2012 16:48 Заглавие: Re: Предложение за свързване на няколко телевизора |
|
|
| puhinkoto написа: | | здр искам да направя следното: в момента сам с 1 тв и комп и искан ..... |
И кое те спира , "you can do it" дет се вика . Иначе от текста , нищо не разбрах , оправи си малко правописа ! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2012 18:37 Заглавие: |
|
|
Викни техника от кабелната да ти ги навърже, при нужда ще ти пусне и необходимия входен сигнал. При мен го предлагат официално на цената на консумативите, излиза по-евтино от магазина. Може и да почерпиш човека.  _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|