| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Kacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2012 10:06 Заглавие: |
|
|
Просто нямам думи колко са нагли тея.Два пъти ходих до офиса им и веднъж се обаждах на *88.Всички ме уверяваха че няма нужда от 1-месечно предизвестие,трябвало 2-3 дена преди края на договора(7април) да отида и да подам молба.Днес 9 март ми звънят и ми казват че е трябвало ТОЧНО на 7март да подам заявлението.Можело днес да отида и ще ми го спрат от 9април,НО ще си платя за още един месец. _________________ [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2012 10:25 Заглавие: |
|
|
Помияри.
Никога не им вярвай на приказките. Връчваш им заявлението, взимаш си входящия номер и си свиркаш. Дали си 4 или 40 дни няма значение, да си го обработват. Не си длъжен да се разкарваш когато им е кеф на тях. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2012 11:59 Заглавие: |
|
|
Колеги,това не е само за Мтел както някои спомена .Аз имах проблем сьс Глобул –2-пьти прекратяваме договора ,изписваме 2 листа на розово-червени бланки ,че уж вече нямаме нищо общо и договора е прекратен .Да, ама не .Одисеята по "развода" продьлжи 6 месеца .Ако искате вярваите ! Наи скапаното беше ,че тела се водеше на друг и двамката си ходехме редовно до офиса на Глобул. Дори не можах да разбера ,на кои да изпраскам 2 шамара .Егаси "старите византииски номера" За това време можеш да се разведеш,ожениш и пак да се разведеш .Сега сьм с Виваком и Мтел, ама нямам мнение, щото до "развод" с тях не сьм стигал. |
|
|
 |
georg77 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2012 12:12 Заглавие: |
|
|
Kacho , отиди до някой офис и им дай педизвестието
| Цитат: | | Връчваш им заявлението, взимаш си входящия номер и си свиркаш. Дали си 4 или 40 дни няма значение |
Е това се иска от теб
После(след датата на ТЕКУЩИЯ месец за нулиране) НЕ ИМ ПЛАЩАШ НИЩО  |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2012 16:07 Заглавие: |
|
|
Мдаа, питаш, пък не слушаш какво ти се казва. Пак си късметлия, че не са ти го нахлузили за още една година. С една дума имаш повод да почерпиш  |
|
|
 |
georg77 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2012 21:11 Заглавие: |
|
|
В тон с форума
| Цитат: | | Ако още увъртат просто не им плащаш нищо повече и ги чакай в съда ще изкараш добри кинти |
Схемата е пробвана и работи
Трябва да се смени някой и друг транзистор(шеф на офис или оператор или п*****а в дюкяна) и всичко ще си дойде на мястото
Няма страшно рипай смело. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2012 22:19 Заглавие: |
|
|
Познавам доста хора които имат задължения към ментел с години и то по няколко стотин лева и няма никакви проблеми. Аз самия бях ги оставил с доста пари но ги платих защото в бързината когато теглих кредит не проверих дали са в кредитния регистър и се притесних да не би да не ме одобрят за кредита заради тях - за жалост се прецаках те изобщо не са били свързани но какво да се прави пих една студена вода. Пускай както ти казаха колегите и няма какво да се притесняваш ти си този който плаща - ти поръчваш музиката. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|