| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2012 10:12 Заглавие: Препоръка за интернет доставчик |
|
|
| Може ли някой да препоръча добър интернет доставчик за София - Младост3. Търси се прилична надеждност и обслужване на нормална цена. Не се търсят супертехнически параметри. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2012 20:47 Заглавие: |
|
|
Мегалан (Вероятно знаеш, че вече мтел, но качеството си е на мегалан)
Или PowerNet  |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2012 1:53 Заглавие: |
|
|
Имай в предвид, че следват политиката на м-тел за договорите. _________________ http://www.zahranvane.com |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2012 3:13 Заглавие: |
|
|
Именно, дори на някой места вече се прилагат и на хората им се реве. Моя съвет е някой малка кабеларка която да има оптика до блока, да няма обвързващ договор и по възможност да има офис/подръжка близо до теб. Имаше един сайт за това но... не мога да се сетя в момента.
p.s. Google се сети http://internet.inbulgaria.info/index.php?action=displaycat&catid=631 _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
krokotam Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2012 8:16 Заглавие: |
|
|
DJ69VN - ета тва е човек от Варна да ти дава акъл за интернета в Младост ... а не разбрах какво им има на договорите на Мегалан ? И не виждам конкретен отговор на това , което е питал човека , фанали са 3-ма човека оспамили поредната тема и наприказвали една баля слама Мегалан сега имат промоция 6 лева първите 6 месеца след тва 30 лева за скорост 50 Mbps . Договорът си е стандартен 1 годишен , ако имаш въпроси питай ! _________________ www.kondenzatori.com - сайт за продажба на кондензатори и електронни елементи . |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2012 12:31 Заглавие: |
|
|
krokotam, преди да говориш глупости се поинтересувай с какво се занимавам. Аз не му казвам да не се върже на мтел. Просто изказвам мнение. Който където иска там се вързва Ако ще и по 1лв да имат примоция - 5 пари не давам да ти кажа честно.
Това което исках да го подсетя е, че имаш ли обвързващ договор - имаш проблем! Конкретно в младост в София нямам наблюдения но имам в достатъчно други градове и това ми говори доста за услугата. И като заговорихме за спам първо погледни себе си (нямам предвид тази тема) и тогава съди другите! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
krokotam Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2012 13:01 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Конкретно в младост в София нямам наблюдения но имам в достатъчно други градове и това ми говори доста за услугата. |
Типично по български няма наблюдение ама пък много знае ... съдейки разбираш ли по другите градове . Май всичките ти включвания в чужди теми са такива . Аз казах каквото има да казвам , а на автора само да допълня не слушай старило слушай патило са казали хората
P.S Я да те видим разбирачо как ше ми изкоментира това тогава :
 _________________ www.kondenzatori.com - сайт за продажба на кондензатори и електронни елементи . |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2012 13:13 Заглавие: |
|
|
Speedtesta, няма какво да се коментира то който разбира знае що за критерии е. Изобщо нямам намерение да споря още повече с човек като теб който е навътре в ISP бизнеса. Като каза типично по Български, да разбирам ли ти не си Българин ?
Ето явно си намери автора на темата доставчик ако "цифричките" му харесват да се вързва  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
|
|
 |
r00t3r Нов потребител

|