| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dymbo Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2012 10:14 Заглавие: Дистанционно с малък обхват |
|
|
Здравейте колеги , за втори път се опитват да ми крадат колата като засичат сигнала от моя ключ когато я отключвам и после си я отварят с няква машинка. Затова се замислям за за втора допълнителна аларма която да включвам вечер но тя трябва да има малък обхват около 1-2 метра, за да съм сигурен че няма да я засекат и нея .
Моля за съвет ако си взема обикновен модул едноканален ,мога ли да му намаля обхвата някак? Или ако някои може да ми даде схема за дистанционно с малък обхват
Благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2012 10:28 Заглавие: |
|
|
Най-удачно ще е с RFID. Ако когато не използваш картата я прибираш в нещо екраниращо, имаш достатъчно ниво на сигурност. Има едни визитници алуминиеви, дебели около 5мм за 10-20 визитки - ако картата ти е прибрана в такова нещо не могат да я прочетат. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2012 10:50 Заглавие: |
|
|
| Направи като мен - откачи алармата от централното и си заключвай колата с ключа. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2012 12:55 Заглавие: |
|
|
| ststefanov написа: | | Направи като мен - ..... |
Освен това има купища продукти на пазара който блокират запалването и т.н. Може да пробваш и с по читава аларма + пейджър.
Още ли ги ползват тия "скенерчета". _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
krokotam Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2012 14:01 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Направи като мен - откачи алармата от централното и си заключвай колата с ключа. |
А къде казваш си спираш колата ? _________________ www.kondenzatori.com - сайт за продажба на кондензатори и електронни елементи . |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2012 14:42 Заглавие: |
|
|
| Аз не казвам да не си включва алармата. Използва се аларма + ключ, което е по-сигурно от само аларма. |
|
|
 |
dymbo Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2012 23:59 Заглавие: |
|
|
Ползват скенери и много интелигентно си я отключват без никакви поражения , само вадят патрона на волана с нещо като тирбушон и закачат я на лаптоп прочитат кода на имобилаизера , обучават ампула и газ.
Спаси ме скрито копче за блокиране на дв.
За това е по добре да има нещо което да ги изненада за момента, и съм замислил някои работи но искам да ги изключвам преди да се кача в колата , това с RFID ми хареса но мн. скъпо , може с карта и четец да пробвам
или нещо подобно ,ще мисля . |
|
|
 |
ivanovbg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2012 0:19 Заглавие: |
|
|
А не е ли по лесно да разбъркаш кабелите в буксата или да я преместиш на друго място? На оригиналното място ще сложиш друга, само със захранване и с пейджър, та като се включат и да те извести. По нататък действаш както решиш- или полиция или хващаш пушката  _________________ Ако нещо не не става с акъл,опитай с мощност
Ако и мощността (чука) не помогне-потърси по знаещи! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2012 0:53 Заглавие: |
|
|
При мен просто НЕ е фабрична аларма и положението е друго не че някой ще я краде ама все пак  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2012 10:46 Заглавие: |
|
|
| Здравей dimbo ! Не искам да те плаша ,но от опит знам ,че "белязана " ли е една кола рано или кьсно изчезва .Никакви електронни подобрения не помагат . При мене /подобно на твоя случай/ колата "избяга" на 3-тия пьт сьс свалена почти цялата инжекция/за ремонт/ . шанс за палене=0 . Нямам друго обяснение освен,че е гепена с паяк или пьтна помощ. Колкото и неприятно да звучи ,колата е за продаване ,или поне да смениш мястото и за "спане" поне за месец . Успех ! |
|
|
 |
|