|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2012 12:54 Заглавие: Запис на флашка |
|
|
Наложи ми се да пиша биос в TSOP40,оказа се че цокълът на адаптора е проблемен,в опита си да го ремонтирам му таковах таковата.С адаптор от България не мога да се сдобия,а изделието е забавено.
Молбата ми е,ако някой добър човек има възможност,да ми запише бина от атача в произволна паралелна флашка 8Mbit и да ми я прати с куриер.За услугата естествено ще заплатя,ще договорим цената на лични.
Оригинално стои SST39VF080/TSOP40/8Mbit,принципно.
Бина е дълъг 1 метър,прилагам го в атача.
Благодаря предварително _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2012 19:30 Заглавие: |
|
|
Здравей,
Малко е късно но ако не си се оправил: Разпой сокета отдолу се надявам да е на SMD, почистваш доре площадките ти си знаеш как, подлагаш под чипа успоредно и близко до крачетата примерно проводник 0,5мм и с кредитна карта или друго притискаш крачетата да се покажат поне 0,3мм под корпуса. правиш същото и с обратната страна, после позиционираш върху площадките и защипваш с каквото можеш примерно щипка за пране. метода няма грешка и е изпробван многократно. |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2012 10:51 Заглавие: |
|
|
Здрасти,Петров.Сокета вече не става за нищо,щото ме вбеси и буквално го унищожих.Но благодаря за съвета.
П.С.
По-интересното е,че дотук няма един желаещ да извърши услугата,операцията е лементарна и не изисква кой знае какви усилия.Аз ще си свърша работа сам,както винаги.Но ще преосмисля отношението си към всички,които ме подпитват по телефон,на лични,на живо и т.н.Отсега нататък просто заминават в кофата.Явно това трябва да е подхода. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
Kacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2012 22:57 Заглавие: |
|
|
Ремонтьоре на лаптопи,какво нямаш?Резервен комп ли,флашка ли,що?Сърдиш се на хората все едно всички тук сме длъжни да ти правим услуга.Че това дето искаш да ти го запишат,може да е вирус,кон,червей.Я се вземи в ръце! _________________ [email protected] |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2012 23:43 Заглавие: |
|
|
Ти тъп ли си бе.Разбра ли за какво се пита в темата.Я си ебавай майката нанякъде. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 01, 2012 8:22 Заглавие: |
|
|
| Какво е паралелна флашка? |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 01, 2012 9:08 Заглавие: |
|
|
Много грозно отношение , Мармот ! Да ти имам речника ! Освен това си написал | Цитат: | | Молбата ми е,ако някой добър човек има възможност,да ми запише бина от атача в произволна паралелна флашка 8Mbit и да ми я прати с куриер.За услугата естествено ще заплатя,ще договорим цената на лични. | При така зададено условие искаш ли да ти запиша файла на 29LV800 , която е в корпус TSSOP48 , защото само такъв адаптор имам ? И не си мисли , че куцо и сакато има програматори с преходници за TSSOP40 операцията без наличието на такъв - хич не е елементарна , дори и за хора със скъпи програматори . Ако не се извиниш за грозните думи и отношение към колегите няма да е зле да ти дадат малко почивка от форума , явно и без това смяташ , че нямаш полза от него ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|