| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
johnmarlow Нов потребител

Регистриран на: 12 Апр 2011 Мнения: 14 Местожителство: United Kingdom
|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2012 16:09 Заглавие: |
|
|
Да сигурен съм че е така. Даже само като доближа мултицета ми показва чистотата...не съм наясно то е ясно. Аз работя в подобна свера ,ремонтирам битови уреди и също така ресторантски. Това работя в англия.
Но все пак има разлика между работещата станция и неработещата в показанията на уреда. Модулатура ли не работи? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eko67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2012 17:26 Заглавие: |
|
|
При теб навярно не работи PLL Синтезатора,или VCO,най добре се ориентирай по схема - http://www.freeinfostuff.com/CBs.htm
Има я и блоковата и принципната схема.
Но си намери Честотомер(40-50Мхц) 30-50mV -Чувствителност
В твоя случай повредата бързо може да се намери със Сигнал Генератор,спирам че много се захласнах  |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
|
|
 |
johnmarlow Нов потребител

Регистриран на: 12 Апр 2011 Мнения: 14 Местожителство: United Kingdom
|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2012 23:29 Заглавие: |
|
|
Гледах днес дали не продават готови за да си купя.
Днес открих студена спойка. Запоих я , и познай какво стана...спря да светва диода за ТХ. Реших да спра да се занимавам, не е за мен ....имам клиенти с фабрики със съдимиялни поточна линия Hobart и те са ми елементарни но с радиостанциите не съм наясно....
А въпроса със станцията го реших. Купих друга от ибей ,работеща.До преди малко слушах другите като си говорят но мен не ме чуват или не искат да говорят с мен.пробвах с турците , с англичани... Антената е на ниско и е между 2 къщи а и те може да са далече и ако ползват усилватели.... Като я монтирам на джипа ще е по добре. Антената е нова 1.55м. Но кабела е само 4м за автомобил и не стига до покрива . Сигурен съм че ще е ок като е на покрива на колата понеже дава около 2дб което ще е почти 4вата.
Пламене много благодаря за времето което отдели . Дължа ти услуга. След 10на дена пътуваме с джипа за БГ ,ако се сетиш нещо което го няма в БГ да ти донеса пиши
Колко струва такъв уред от линка? Продаваш ли единия |
|
|
 |
eko67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2012 19:35 Заглавие: |
|
|
-понеже дава около 2дб което ще е почти 4вата.
2dB ти е усилването на приемане,с което станцията няма да има мн.висока чувствителност.А мощността на предаване се влияе от други фактори. |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2012 21:09 Заглавие: |
|
|
| Уреда от линка има и други функции, но нямам време да сглобявам и продавам. Ако търсите само безжичен честотомер, в ebay се намират за 20-50 USD. |
|
|
 |
|