| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivan_ws Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2012 15:56 Заглавие: издирвам Touch dimmer |
|
|
| Здравейте. Има ли някой представа, от къде мога да намеря touch dimmer. Една малка черна кутийка с кабелчета, единия от които се връзва на корпуса на настолна лампа и при пипане на лампата тя светва, увеличава се и изгасва. Понеже от невнимание прецаках оригиналния на лампата си. Беше изпушил триака и като сложих нов по невнимание го завъртях и едни 220В отидоха на интегралата. Или ако някой има под ръка "STK 58C308" или целия димер. Благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2012 16:54 Заглавие: |
|
|
Пробвай в магазините за осветителни тела, а за чипа не знам.
Виж руснаците какво са направили като заместител. http://radiokot.ru/forum/viewtopic.php?t=23134
Намерих даташита виж атача. Дано ти помогне. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
ivan_ws Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2012 17:42 Заглавие: |
|
|
| Да дейташита го намерих и аз, бих казал трудно. То от всякъде личи, че това е спряно от производство от 15 години сигурно (тя лампата е на 20г.) Намерих ИС почти заместител ама от пулсатор ми искат 20лв за нея, което е много дори за техния стил. Звънях на 15-20 фирмни за осветление, електро и електроника и нищо. В амазон ги гледах целите ус-тва по 10$ май ще се пробвам от там. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2012 17:48 Заглавие: |
|
|
| Писал съм ти на лично! |
|