|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
eko67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2012 13:33 Заглавие: |
|
|
-че ще се удвои до по малкия капацитет от двата.
Сбъркал съм ,най вероятно мислейки си за резултата от последователното свързване на елементите. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
CsAnimal Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2012 18:04 Заглавие: |
|
|
Не знам колко ще кара като живот батерия след време. Просто исках да знам дали ще се удвой. Значи правилно съм мислил.
А до колкото вътрешното им съпротивление не мога да кажа какво е,защото нямам информация за тях. Но вече батерията е направих,както трябва и съм е залепил. 6-те клетки са вътре а другите 6 са отвън и така повдига лаптопа,вместо да слагам книга. Доста добре се получи. А до колко кара,вече 2 часа изминаха,като сърфирам само из интернет и остават още 35% процента. Мисля,че доста е подобрих батерията,надявам се скоро да не ме предаде.
А до колкото клетките видях в един форум че бройката клетка струва около 3/4 лв 2400мА. Като се развалят купувам нови 12 клетки и ще кара 5 часа.
Благодаря Ви на всички. Наистина ми помогнахте. А до колкото вътрешното съпротивление надявам се да не е с голяма разлика.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|