Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Мога ли да свържа различни по "А" клетки ?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
eko67
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Пещера

МнениеПуснато на: Чет Апр 05, 2012 13:33    Заглавие: Отговорете с цитат

-че ще се удвои до по малкия капацитет от двата.

Сбъркал съм Very Happy ,най вероятно мислейки си за резултата от последователното свързване на елементите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
CsAnimal
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Апр 05, 2012 18:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам колко ще кара като живот батерия след време. Просто исках да знам дали ще се удвой. Значи правилно съм мислил.
А до колкото вътрешното им съпротивление не мога да кажа какво е,защото нямам информация за тях. Но вече батерията е направих,както трябва и съм е залепил. 6-те клетки са вътре а другите 6 са отвън и така повдига лаптопа,вместо да слагам книга. Доста добре се получи. А до колко кара,вече 2 часа изминаха,като сърфирам само из интернет и остават още 35% процента. Мисля,че доста е подобрих батерията,надявам се скоро да не ме предаде.
А до колкото клетките видях в един форум че бройката клетка струва около 3/4 лв 2400мА. Като се развалят купувам нови 12 клетки и ще кара 5 часа. Smile

Благодаря Ви на всички. Наистина ми помогнахте. А до колкото вътрешното съпротивление надявам се да не е с голяма разлика. Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети