|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
miromitev74 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 14, 2012 19:27 Заглавие: Проблем с Finlux 32FLY850PU |
|
|
Проблема е следния:
1.Като цяло телевизора върви много добре, но има моменти в които като го пусна се появява само звук без картина. Започвам да чакам и пробвам ..пусни спри....и понякога и от контакта и се оправят нещата.
Но има и случаи в които когато ми свършат нервите го изключвам начяло излизам и като се върна след 1-2ч. си върви Ок!.
2.С USB входа се появява подобен проблем. Когато искам да гледам нещо не го разчита на моменти....и процедурата е същата пусни спри..и.т.н докато се оправи
Знам, че е за ремонт или преглед поне, но ми казаха, да го занеса в сервиза(гаранционен е още ТВ) и да установят повредата...НО ако се оправи докато го нося:)))....колко пъти ще ме разиграват.....
Ако някой ми помогне поне да намеря първоизточника(причината) за тези неизправности... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|