|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2012 19:29 Заглавие: Бин за ресет на тонера на PagePro 1350W |
|
|
Намерих схемка и програмка за четене и запис на такива чипове DS2432 с една входно-изходна шина. Принтера е Konica Minolta PagePro 1350W. Търся бин за 3К или 6К страници, ако има някой и по-добра схема на програматор с програмка ще съм му благодарен. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2012 7:31 Заглавие: re: |
|
|
А ти сигурен ли си, че можеш оригиналната памет да я препрограмираш?
http://xerox90.150m.com/ -Тук има една забележка на "Native chips DS2432" С надпис отгоре: Warning! |
|
|
 |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2012 19:34 Заглавие: |
|
|
Пълнена е касетката и е сменян вече чипа, значи ги програмират за да ги продават. Не е оригиналния, четох и аз че оригиналните са заключени. Мисля, че е правено само последващо зареждане, без смяна на чипа и явно брояча е към края, защото дава постоянно съобщение за ниско ниво на тонера. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|