| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vigo_M Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2012 20:21 Заглавие: Sony KV-21T5R - светодиодът мига 5 пъти. |
|
|
Здравейте, Христос возкресе!
Проблемът: след включване на Sony KV-21T5R (шаси FE-1) - светодиода на предния панел мига последователно 5 пъти, по-голяма пауза и отново така докъто не го угася.
За сега не съм пипал нищо - ще съм благодарен за насоки към вероятния проблем!
ЕДИТ: Извинявам се за грешката - 5 пъти мига светодиода, бих зе заклел, че преди час бяха по 3 мигания, но... факт - сега мина 3 пъти в режим на работа.
Последната промяна е направена от Vigo_M на Вто Апр 17, 2012 21:10; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Zdravkicha Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2012 20:56 Заглавие: |
|
|
Сигурен ли си че броя на миганията е 3 ? В кодовете за грешки пише че не се използва за това шаси.
Шасси FЕ_1
01_раз _ не используется
02_раз _ цепь защиты по току линии +В(выв 52 контроллера)
03_раз _ не используется
04_раз _ нет кадровых имп обратного хода
05_раз _ нет обратной связи по току катодов
06_раз _ проблемы шины I2C при вкл ТВ
07_раз _ нарушена связьконтроллера с EEPROM (NVM) IC004 при вкл ТВ
08_раз _ нет связи контроллера c IC301_CXA_2060AS по шине I2C
09_раз _ нет связи контроллера c тюнером TU101 по шине I2C (только в стерео моделях)
10_раз _ нет связи контроллера cо звук проц TDA9875_IC1101 по шине I2C (только в стерео моделях _________________ Обичам надписа - made in Japan |
|
|
 |
Vigo_M Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2012 21:14 Заглавие: |
|
|
| Zdravkicha написа: | | Сигурен ли си че броя на миганията е 3 ? В кодовете за грешки пише че не се използва за това шаси. | Отново го включих - 5 са миганията, явно съм сбъркал, но съм почти убеден, че преди да пусна темата бяха 3, странна работа, както и да е - поправил съм заглавието и съдържанието на пост 1.
| Zdravkicha написа: | Шасси FЕ_1
05_раз _ нет обратной связи по току катодов
| Което си му е и перманентната болка на това шаси както чета, съвети как да подходя, схема и т.н. ще са ми от огромна полза!
Последната промяна е направена от Vigo_M на Вто Апр 17, 2012 21:16; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
|
|
 |
Vigo_M Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2012 21:18 Заглавие: |
|
|
| Фикри Нури написа: | | Кинескопа е за смяна. | Това е кардиналното решение, очаквам и друг съвет...  |
|
|
 |
|