Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам цифров приемник за кабелна
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
uBoTo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Апр 23, 2012 21:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Да споделя малко опит с М-САТ. Преди година си купих LCD и исках да ползвам едно дистанционно. Затова отидох с приемника до МСАТ да им го върна и срещу около 70 лева (най-евтино за град Варна за тогава) ми продадоха въпросния модул - CONAX. Чрез него се слага карта (чип) на М-САТ, която отключва огромна част от най-гледаните, да не казвам всички гледани канали. Без картата им са заключени. Тъй като съм с два телевизора и другия не е LCD исках да си запазя приемника и в офиса ми отговориха следното: 70 лева, за да си купя приемника, и по 3 лева на месец, за да имам цифров сигнал и за него (17 лева такса за 1 цифров сигнал и още 3 лева за 2-ри). Тънкия момент с МСАТ какъв е - и да имаш приемник, трябва да се направят настройките, така че приемника да има достъп до каналите, които иначе са заключени (най-просто казано). И да си купиш приемник - пак ще трябва да се плаща на кабелната телевизия на месец и да ти настроят приемника или да го регистрират в системата им. Това го казвам, защото преди време задължително имахме карти с чип в цифровите приемници (каквито се слагат в CONAX модула), но по едно време и без карта каналите бяха отключени, след като си си платил месечната такса. Надявам се да съм бил полезен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ivo_33
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Вто Апр 24, 2012 11:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Колеги, благодаря за всички предложения. Днес говорих със служителката в главния офис на МСАТ, но условията, които предлагат за втори приемник, не ме удовлетворяват-заплаща се 78лв за втори приемник+10лв за включване в мрежата+3лв/месец към досегашната такса. Това е крайно неизгоден вариант за мен, тъй като ВИВАКОМ ТВ ми предлагат безплатно оборудване, безплатно включване и такса 9,80лв/месец, като за първите 3/6месеца таксата е 4,90лв. Като си дръпна чертата излиза, че за тия пари, които трябва да дам накуп на МСАТ, мога да гледам почти 2 години ВИВАКОМ ТВ.

Тамата е неактуална вече.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети