|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
uBoTo Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 23, 2012 21:14 Заглавие: |
|
|
| Да споделя малко опит с М-САТ. Преди година си купих LCD и исках да ползвам едно дистанционно. Затова отидох с приемника до МСАТ да им го върна и срещу около 70 лева (най-евтино за град Варна за тогава) ми продадоха въпросния модул - CONAX. Чрез него се слага карта (чип) на М-САТ, която отключва огромна част от най-гледаните, да не казвам всички гледани канали. Без картата им са заключени. Тъй като съм с два телевизора и другия не е LCD исках да си запазя приемника и в офиса ми отговориха следното: 70 лева, за да си купя приемника, и по 3 лева на месец, за да имам цифров сигнал и за него (17 лева такса за 1 цифров сигнал и още 3 лева за 2-ри). Тънкия момент с МСАТ какъв е - и да имаш приемник, трябва да се направят настройките, така че приемника да има достъп до каналите, които иначе са заключени (най-просто казано). И да си купиш приемник - пак ще трябва да се плаща на кабелната телевизия на месец и да ти настроят приемника или да го регистрират в системата им. Това го казвам, защото преди време задължително имахме карти с чип в цифровите приемници (каквито се слагат в CONAX модула), но по едно време и без карта каналите бяха отключени, след като си си платил месечната такса. Надявам се да съм бил полезен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ivo_33 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2012 11:03 Заглавие: |
|
|
Колеги, благодаря за всички предложения. Днес говорих със служителката в главния офис на МСАТ, но условията, които предлагат за втори приемник, не ме удовлетворяват-заплаща се 78лв за втори приемник+10лв за включване в мрежата+3лв/месец към досегашната такса. Това е крайно неизгоден вариант за мен, тъй като ВИВАКОМ ТВ ми предлагат безплатно оборудване, безплатно включване и такса 9,80лв/месец, като за първите 3/6месеца таксата е 4,90лв. Като си дръпна чертата излиза, че за тия пари, които трябва да дам накуп на МСАТ, мога да гледам почти 2 години ВИВАКОМ ТВ.
Тамата е неактуална вече. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|