|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 21:38 Заглавие: МАГАЗИНИ |
|
|
Колеги,моля да простите,ако повтарям някого,но смятам да се открие нова тема за адреси на магазини,продаващи електроника и електронни компоненти,защото много хора,пребиваващи в даден град или населено място,наред с гостуванията си ,могат и да посетят магазините за резервни части.Например в столицата съществуват хиляди магазини и магазинчета и е проблем за провинциалист да обходи в такъв голям град всички обекти,да не говорим за провинцията,където повече такива обекти се помещават в затънтени гаражи и мазета,както ми се случи във В.Търново-в магазин за погребални обреди се продаваха застояли части от завода за телевизори.Тогава ми стана смешно,че и частите са застояли,като клиентите на другия щанд,но в хумора си намерих дефицитни елементи от крумово време,които много ми помогнаха.
Нека управляващите този форум помислят по този въпрос.Смятам,че това няма да е реклама на търговци,а едно улеснение на ремонтиращите колеги.Извинете за дългият пост,но такъв ми е манталитета,трябваше да стана писател,а не техник. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
badganaka Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 21:43 Заглавие: |
|
|
Ето ви някои адреси на магазини в Добрич(е не ги знам точно,но ше опиша де са ......:
Антекс е единия.Собственика се казва Минчо и магазина се помещава в
блока с тон-колоната(нарисувана е на него)до пазара питайте който и да е - ше ви каже....
Другия е срещу блок Свобода на ъгъла до сладкарница Кристи(но уви тука е мноо скъпо )
Ако искате мога да проверя за точните адреси..... |
|
|
 |
badganaka Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 21:46 Заглавие: |
|
|
| А ако ви трябват специялизирани магазини за нещо пишете в тази тема.... |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 15, 2005 13:53 Заглавие: магазини |
|
|
| лреди да дойдеш в софия се обади на 028142319 ще те разведа |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Май 15, 2005 16:06 Заглавие: |
|
|
веско човека от траурния магазин си направи отделен за части.значи където си купувал частите наред със свещите сега са само свещите а отсреща направи магазин като за нас  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|