| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
recket Активен потребител

Регистриран на: 15 Фев 2005 Мнения: 55 Местожителство: Някъде из Тополи но незнайно къде
|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 22:07 Заглавие: Немога да регулирам с този регулатор http://www.neomontana.d |
|
|
Немога да регулирам с този регулатор http://www.neomontana.dir.bg/kit119.htm
каквото и да биро а съм свързал елементите както трябва.
Кокато лампа за консуматор тя свети с една и съща сила без значение полозението на потенциометъра.
От какво може да е
Предварително благодаря _________________ Intel&Windows perfect combination!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 22:15 Заглавие: |
|
|
А ти какво искаш да регулираш
Схемното решение от КИТ119-работи,не веднъж съм го правил
Най-вероятно си ОБЪРКАЛ нещо с транзисторите-трябвало е да си вземеш КИТ с нормални корпуси на транзисторите,по не се бъркат изводити им. |
|
|
 |
banchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 22:50 Заглавие: |
|
|
| И аз този съм го сглобявал веднъж. Ама с тия смд-та трябва да се внимава. Разчети хубаво има надписи по тях. Поне на тоя дето аз го сглобявах имаше. И трябва финна човка за целта и внимание. Най-вероятно си объркал транзисторите на мен ми бачкаше. Той е аналог на регулатор 4 мисла само дето е с смд транзистори |
|
|
 |
badganaka Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 15, 2005 16:54 Заглавие: |
|
|
| banchev написа: | | И аз този съм го сглобявал веднъж. Ама с тия смд-та трябва да се внимава. Разчети хубаво има надписи по тях. Поне на тоя дето аз го сглобявах имаше. И трябва финна човка за целта и внимание. Най-вероятно си объркал транзисторите на мен ми бачкаше. Той е аналог на регулатор 4 мисла само дето е с смд транзистори |
Може и да са ти пратили дефектен....    |
|
|
 |
|