| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2012 18:41 Заглавие: |
|
|
Сега се мандрьца втората партида ,пьрвата нещо се изпорти .......по технически причини .  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2012 20:31 Заглавие: |
|
|
Ти успешно довърши 9-та страница !
За инкубаторчето - при този обем 40-50W са напълно достатъчни . Имай предвид , че така или иначе трябва да е в топла стая , а не на терасата и да се мъчиш да компенсираш с големи мощности .
Вентилатора - задължително постоянно включен .
Аз бих сложил ламБите долу при водата ! |
|
|
 |
nikec Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2012 22:59 Заглавие: |
|
|
Добре milmar но ако ламбите са долу то къде и как трябва да разположа вентилатора и всички дупки и прегради който съм нарисувал ?
bvgdzk ако вентилатора духа в другата посока няма ли директо да обухвам яйцата (направо ще са на течение) и датчика , които е също там няма ли да се подвежда по топлия въздух идващ директно от нагревателите ? _________________ Тока удря лошо ! |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2012 6:29 Заглавие: |
|
|
Ako няма подгряване на водата,количеството на изпарената такава зависи от площта на ваната. Наскоро гледах един познат наредил няколко по-малки ванички встрани от тавите с яйцата,на няколко етажа. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
soton Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2012 6:57 Заглавие: колко много излишно писане |
|
|
Ако бяхте написали в гогъла "инкубатор"щяхте да намерите доста инфо и то от хора дето с това се занимават.Да не говорим за руските сайтове.За да стигнете до истината ще трябва да изпишете поне сто страници в безсмислени спорове и догатки,а хората не крият какво са постигнали"
http://forum.pernati.com/viewtopic.php?f=6&t=630&start=60
линк _________________ Защо да е просто като може да е сложно!
0878640251 скайп:naskogeorgiev61
близо до Sofiq |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2012 7:11 Заглавие: |
|
|
Точно заради изпаряването на водата трябва вентилатора и отоплението да са близо до нея . По подобен начин вентилатора може да се направи долу : преграда с разположен по средата вентилатор , струята въздух е надолу , преминава покрай нагревателя (лампите) , а най-отдолу са съдовете с вода . Иначе ще има :сложих цяло корито с вода и няма начин да кача повече от 25% влажност . |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2012 15:16 Заглавие: |
|
|
Моят съм си го направил-лампите са горе в отделен отсек \там ми е и терморегулатора\ вентилатора е закрепен на долната преграда на отсека.Въздуха който влиза през вентилационните отвори се загрява от лампите до желаната температура , а вентилатора осигурява раздвижване на въздуха в камерата а от там по-лесно изпарение на водата от ваничката.Не съм сигурен дали това е оптималния вариант ,но ми върши чудесна работа.Само от терморегулатора си дето имам още изисквания , но някой ден живот и здраве и това ще се оправи.  _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
nikec Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2012 17:16 Заглавие: |
|
|
Може ли да демонстрираш снимки или някоя скица на описаното, че да видят и по-младите като мене творението от което си доволен. _________________ Тока удря лошо ! |
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2012 17:54 Заглавие: |
|
|
Пичове, що ли ми се струва, че Ви хльзгат и мандрьцат 10-та страница вече .Май някои доста Ви се радва . Не само ще чертаете ,ами може и да порисувате дори.......като Пикасо  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2012 18:21 Заглавие: |
|
|
Егати форума за електроника . Останах с впечатление , че всеки втори тук има инкубатор ! И си държи яйцата на топло !  |
|
|
 |
|