|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ivan_95 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2012 20:39 Заглавие: |
|
|
| Днес поръчах кт805 и в понеделника ще го пробвам. Междувременно баща ми ходи до един сервиз и попита, дали се занимават с ремонт на подобна стара електроника-казали са, че няма смисъл, а и елементи липсват. Така че сервиза отпада! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivo1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2012 22:08 Заглавие: |
|
|
Ейй занеси го на сервиз, та занеси го. Човека е решил да си го направи сам. Иска, рови, пита търси. Сякаш не знаете за удовлетворението, когато нещо тръгне. Телевизора и 5 лева не струва, но човека щом е решил нека опита. В сервиза, колко ще му излезе. Ей за това не харесвам българските форуми. Питаш нещо и те пращат за зелен хайвер или си мълчат потребителите, когато някой ги пита за нещо. Дори нещо по-лошо се случва - нападат понякога питащия. Благодаря на всички колеги, които са ми помагали до сега и помагат отново в тая тема на колега. Все пак за това сме хора. А иначе не забравяйте от къде сте тръгнали. Е вярно тогава нямаше форуми и интернет, но все е имало, кой да ви побутне.
Не се излагайте. Нека новия колега се опита. Все пак това е Юност и топлата вода отдавна е открита.
И незнам кой ми трие мнението ми, но......  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2012 22:33 Заглавие: |
|
|
Но кво??? Аз ти трия мнението.Не се изисква и особено голямо възпитание човек да се сети че като му е изтрито нещо три пъти поред,то явно дървено-философските му напъни му не им е мястото там,и не е нужно да ги избълва най-нахално за четвърти път.За наглото си поведение получаваш едноседмична почивка в бан-листата.
Питащия е толкова "колега",колкото аз съм трамвай.Да не кажа че и Тонов го поведе за ръчичка,а другите двама му дадаха и линкове.Ама то нали требвало да се чете,да се размърда сивото вещество,а то целта е някой да му даде информацията сдвкана и изплюта.Па ако може и да иде Тонов у тях да му го пресвърже....
| Цитат: | | Питаш нещо и те пращат за зелен хайвер |
И къде го видя тоя "зелен хайвер"?Освен твоя пост,аз други постове с празни приказки извън тематиката на дискусията не виждам на трите страници от темата.
| Цитат: | | или си мълчат потребителите, когато някой ги пита за нещо. |
А може би са длъжни????
| Цитат: | | Ей за това не харесвам българските форуми. |
А ти чий го дириш тук,във въпросния Български форум да те питам?При това доколкото гледам тук си определено в ролята на консумиращ благата на форума-предимно с питания,а не с предоставена помощ...
Кат сме толкова смотани-оти не вземеш да се разкараш оттук?И без това преди време ако не се лъжа се кълнеше че повече тук няма да стъпиш??
| Цитат: | | Явно тука тоя форум има друга цел, а не да помогне. И поради тази причина му казвам чао. |
От тази тема
| Цитат: | | За разлика от теб аз съм един от създателите и администраторите на най-големия форум и най-посещавания за DVB телевизия в България - над 5000 човека дневно. |
Голем праз.Ми ходи си там при петте хиляди потребители бре.
Кво дириш тук така и не разбрах-и без тва тук само се заяждаме,пращаме за зелен хайвер, а и въобще сме останали една каляска хора-
| Цитат: | | Айде остани си със здраве, сред 10ната човека във форума.... |
Кво съм създал тук в този форум при мене се вижда.Можеш да ми браузнеш постовете,можеш да видиш колко от нещата в енциклопедията са мои,както и колко точно на брой файла съм качил във файлообменника.Същото можеш да го видиш и за всеки от останалите 9броя "зеленохайверджии".Твоята "съзидателска"дейност тук обаче нещо издиша.Да не кажа че грам я не виждам...
Конкретно аз с какво съм допренесъл тук не мога да оценя малко ли е или много(не ми и пука),но със сигурност няма да търпя някой да плюе по форума и потребителите му ей така на общо основание.А още по-малко на труда на потребителите,които клечат всеки ден тук във форума и помагат!Защото това си е "нашето" място което сме го направили такова каквото е с много труд и няма да позволя някой да пика отгоре на труда ни обяснявайки за "зелени и червени хайвери".
Между другото като каза за зеления хайвер-този форум тук е може би най-чистия откъм подобни неща.В руския монитор подвеждащата и невярна информация е в пъти повече.
| Цитат: | | Именно, заради странните правила на тоя форум, които се градят на момента не го харесвам тоя форум....Но там поне има регламентирани правила, а тук не. |
Въпросните правила са писани през 2008год. и оттогава не са и променяни НИТО ВЕДНЪЖ.Това че ти не ги знаeш че съществуват си е лично твой проблем.
| Цитат: | | темата за юноста, съм я записал на цяло. Ще я пусна за коментар в другите форуми |
Пускай я дето щеш....Да ти казвам ли през кое ми е къде ще я пуснеш или се сещаш и сам!?
| Цитат: |
Пускай бана, че нямам търпение да се регна на ново. |
Добре.
P.S.Да обясня на всички чукчи с писателски наклонности.Когато сте се регистрирали тук сте приели нещо.На ден аз и колегите-модератори отделяме от свободното си време поне по час-два да трием,местим,редактираме и т.н.Определено обаче нямам намерение към тези час-два до добавям и още време за да трия пасквилите на някой който е зациклил и системно си бълва едно и също съобщение-ти му го изтриеш,той го изсере отново с copy/paste същото,пак го изтриеш,той пак го плесне...
Мисля че тук сме се събрали възрастни хора,които разбираме от дума и не е нужно на някой да му се изтрие пост n-пъти по ред за да се усети че мястото на този му пост явно не е там.Отделно че така или иначе колкото бърже може да трие модератора толкова бърже потребителя не може да пише.А и триенето е до време.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|