|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2012 18:35 Заглавие: |
|
|
Май че наистина някои само дрънкат тук и пускат фитили.... Е това ми е продукцията от последните два дни  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2012 0:39 Заглавие: |
|
|
Странна работа.За близо половин век на тази земя какво толкова чудно има че съм си направил термокамера която ми е служила и като инкубатор използвал съм я и дори когато съм си правил кисело мляко.От провинцията съм , не съм като някои столичани с по n-хиляди поста, които сигурно като им потрябва нещо си го правят и като си свършат работата го унищожават\ако са направили нещо от край до край де\.
nikec , направил съм си го не да се изхвърлям с него я просто да си върша работа с него когато ми се налага и ако мислиш че с нещо мога да съм ти полезен пиши на лични \неприятно ми е да бъда обсъждан от хора които нито ме познават , нито пък аз искам да ги познавам съдейки за тях по писанията им\. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
nikec Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2012 8:43 Заглавие: |
|
|
Благодаря на добронамерените за съветите , както на не толкова добронамерените , че държаха темата ми активна.
Отговор на въпроса си получих още на първа страница , моля модераторите да заключат темата. _________________ Тока удря лошо ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|