|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sword Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2012 13:04 Заглавие: Вътрешна схема на STK730-080 |
|
|
| Става въпрос за една AIWA vx-t1420ker combo с двд на която след смяна на въпросния str ,работи 2 седмици в клиента и се връща.Самото 14 инчово телевизорче е много неудобно и за ремонт по разположението на платките.Намерих теми за направени на платка заместители на стр-а но не открих схемата за изпълнението и .Моля ако някой я има да я качи за да стане сигурно този път щото и чипа не е ефтин и набутвация стана голяма вече и човека се нерви вече.Проверил съм всеки елемент от захранването и мисля че всичко друго е наред,слагам нов чип и след 15 дена все се връща-чипа нито е окъсил ,просто спира да работи,меря крайния защото има изведени изводи и си е винаги здрав,просто чиповете спират да работят по някаква причина,може би грешката е че са все от елимекса ама съм се навил на алтернативен вариант тоя път .Да допълня само че като дойде за пръв път за ремонт неговия чип беше си окъсил и предпазителя изгорял. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2012 13:06 Заглавие: |
|
|
Причината е че просто са калпави.Обикновено и греят,кат печки.Имам читави постоянно на склад. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
sword Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2012 15:24 Заглавие: |
|
|
| Още търся еквивалентна схема на чипа за да се пробвам да го заместя с дискретни елементи. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|