|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ABV Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 12, 2012 18:12 Заглавие: Има ли адаптер, към който мога да включа повече устройства |
|
|
От толкова устройства работещи на 12/9/5V и съответно всяко със собствен адаптер не остана място по разклонителите.
Замислял съм се например за захранване от компютър защото лесно с молексите мога да си навързвам много консуматори на 12, 5 волта, но предпочитам да не се занимавам с такива домашно направени неща, а да си купя устройство направено за целта.
Търсих из интернет, но не намерих, а може би и понеже не знам точно под какво наименование да го търся.
Представям си го като един адаптер на 12V с нужния по-голям ампераж. Съответно той е свързан към някаква кутийка с по няколко извода за 12, 9, 5V към които аз с букси 5.5 си връзвам домашния телефон и другите там техники. . . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pilgrim Опитен потребител

Регистриран на: 24 Яну 2007 Мнения: 347 Местожителство: wild,wild world
|
Пуснато на: Съб Май 12, 2012 18:57 Заглавие: |
|
|
купи си разклонител с няколко гнезда  _________________ Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп. |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 12, 2012 20:57 Заглавие: |
|
|
Не е добре да обединяваш устройствата. Не напразно са ги правили галванично разделени. _________________ http://www.zahranvane.com |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|