| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
a.bakov Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 19, 2012 8:03 Заглавие: Negative Ion generator - от къде може да се закупи ? |
|
|
Здравейте на всички , доста съм бос в електротехниката и затова се обръщам към вас . Нужен ми е модул като този или със сходни параметри
http://www.allelectronics.com/make-a-store/item/SW-750/IONIZER/1.html . интересува ме възможно ли е да се закупи в България , при търсене в Google , не намирам дори и подобни продукти може би модула се предлага с друго име . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dodov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 19, 2012 10:07 Заглавие: |
|
|
Ето и превода за този модул.
Компактен отрицателен Generator Ion почиства примеси във въздуха и осигурява извор на свеж въздух. Тези отрицателни йони са от същия тип, които са произведени в една гръмотевична буря. Това устройство е настроено на 7.5kv и може да работи директно от стандартните 120V. Много лесно за употреба - просто свържете захранващият кабел на черно и бяло и води до получаването на искри в огромно количество. Отрицателни йони ще се излъчва от събраните 4 игли. Напълно капсулирани модул е около 2 "х 1 5/8" X 7/8 "
Моля, използвайте изключително с внимание, когато се работи с това и да не се купуват, ако не сте осведомен за високи предпазни мерки за безопасност на напрежение.
Търси въздушен йонизатор. Продават се и в България, като отделни и комбинирани уреди.
http://www.samozdrav-bg.com/air_ion.phtml |
|
|
 |
todortv Опитен потребител

|
|
|
 |
a.bakov Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 19, 2012 22:44 Заглавие: |
|
|
| Проблема ми е , че нямам идея модулите в тези уреди какво напрежение имат на изхода, търся модул с напрежение по голямо от 7kV и ако е възможно да не работи на 110V. Някой ако може да ме насочи към магазин в България или сайт който праща до България на приемливи цени ще е отлично |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 19, 2012 23:04 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | и ако е възможно да не работи на 110V |
А устройва ли те да работи на 400 волта? |
|