Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с радиото на МАЗДА

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Milen.Co
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 21, 2012 13:23    Заглавие: Проблем с радиото на МАЗДА Отговорете с цитат

Имам следния проблем - купих си кола, Мазда 3, 2007-ма година, която е правена за канадския (американския ) пазар, като резултат от това оригиналното вградено радио е по техен стандарт, изразяващ се във факта, че при сканиране хваща само радиа, които са на нечетни честоти - например 101,1; 94,9 и т.н. и пропуска всички четни радиостанции, например 106,0; 92,4 и т.н. В представителството на МАЗДА ми казаха, че те не могат да ми помогнат, но проблема бил лесно разрешим с подмяна на някаква част или софтуеър. Та в тая връзка - търся човек, който може да ми помогне. Колата е в София.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 21, 2012 13:35    Заглавие: Отговорете с цитат

За клиентите, които търсят сервиз.
Milen.Co
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 21, 2012 14:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за линка, дано намеря подходящия човек. Ако някой смята, че може да се справи с проблема също нека ми пише. Благодаря!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети