|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 19:25 Заглавие: |
|
|
| charli написа: | | няма регулатор ... от трансформатора излиза напрежението, минава през два резистора и 2 кондензатора ...това е ... ето фрагмент от захранването |
Можеш да окъсиш резисторите само за проба. Ако ти тръгне звука, трябва да ги смениш. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 20:23 Заглавие: |
|
|
BINGOOOOOO , едно голямо мерси на всички, които ми помогнаха. Проблема се оказа точвно в крайния резистор. И аз първо се осъмних в него, гледах го, въртех платката на 360 градуса, надзъртах през един отвор на PCB-to да вида дали не е изгорял от "долна" страна. Вече имах един такъв проблем с мултицета ми, който пак с ваша помощ оправих. Вече ще си имам едно на ум. Както се казва - външността лъже, не е ли да се пипне .......... Абе за новобранец като мен (тъп философ, както казват некой колеги) 7 часа ремонт си е доста добро постижение. Сега остава само да ми кажете някаква цена за извършения ремонт. Нали трябва да одера кожата на ТАТИ.
Много се гордея със себе си. Ама да не прекалявам а ....... Отивам да пия нещо твърдо и да се наслаждавам на хубави неща . Наздраве на всички.!  _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 20:29 Заглавие: |
|
|
За това | Цитат: | | въртех платката на 360 градуса, надзъртах през един отвор на PCB-to да вида дали не е изгорял от "долна" страна | обикновенно са достатъчни само 180 градуса
Поне по мое време беше така (освен сега да не са сменили Евклидовата геометрия ... така ли беше /за геометрията де /)
Майтап, да не почнеш пак да се връзваш
Айде наздраве. |
|
|
 |
tony Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 21:22 Заглавие: |
|
|
charli, другия път вместо да въртиш шасито на стотици градуси, вземи си един мултицет и се научи да мериш с него И запомни не всичко което изглежда здраво, е! _________________ FREE FOR ALL! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 21:26 Заглавие: |
|
|
tony, този коментар май беше излишен.
Всеки има първи път. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|