| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Felipe Massa Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 26, 2012 7:53 Заглавие: |
|
|
| Ми да и аз така правя, другия на маса и не става. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Deliya Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 26, 2012 8:00 Заглавие: Усилвател |
|
|
Не може да не става. Това е правено многократно. Допускате някаква грешка. _________________ Няма невъзможни работи, има много трудни работи. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 26, 2012 8:35 Заглавие: |
|
|
| Значи от буксата излизат 2 кабела и една медна намотка която е за маса. Като вържа единия кабел на плюса на С1, а намотката на маса,пак ми остава един кабел, който не знам къде да закача. |
|
|
 |
gogo75 Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 26, 2012 9:05 Заглавие: |
|
|
Втория кабел от МП3-на втория усилвател....Има едни такива думички "МОНО" и "СТЕРЕО"...."НАМОТКА" и "ОПЛЕТКА"....
Изобщо захранен ли е усилвателя и с нужното напрежение? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 26, 2012 13:57 Заглавие: |
|
|
| Захранването си е директно от трансформатора, не съм го махал. Трафа си работи 15,3v измерих. |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 26, 2012 16:39 Заглавие: |
|
|
| Как директно от трансформатора? След трансформатора няма ли някакви други неща!? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 26, 2012 22:10 Заглавие: |
|
|
| Аз от радиото нищо не съм разглобявал, само свалих платката на усилвателя и пластмасовата кутия за батериите върху ,която стои трансформатора. Платката на усилвателя също е хваната с болтче към пластмасовата кутия за батериите.На трансформатора вторичната намотка си отива някъде на платката, не помня точно къде. |
|
|
 |
radev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 27, 2012 1:02 Заглавие: |
|
|
Не се притеснявай отива точно където трябва.Въпросът е от къде да вземеш сигнал,най удачно е от средния край на потенциометъра за усилване май. _________________ Платки http://radev1.narod.ru/
0879-555-472 |
|
|
 |
ko-pach Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 27, 2012 4:45 Заглавие: |
|
|
Я прикачи снимки на направеното до тук.
Закачаш единия кабел. Маса се слага на маса а не на корпус! В случая масата ти е намотката, като същата се нарича оплетка. За твое улеснение ти препоръчвам да свържеш оплетката към минуса на говорителя на радиото, което се явява маса на усилвателя. С други думи: масата на МП3 плейъра трябва да е свързана с масата на усилвателя.
Като подкараш звук, после попитай как да свържеш ляв и десен канал към моно усилвател  _________________ Electronic circuits |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 27, 2012 10:30 Заглавие: |
|
|
| Felipe Massa написа: | | На трансформатора вторичната намотка си отива някъде на платката, не помня точно къде. |
А на кутията за батериите има хваната една малка платка с една ламаринка. Тя стои ли, или си я махнал? Че имам чувството, че се опитваш да захраниш усилвателя директно от трансформатора. |
|
|
 |
|