Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

LCD Samsung LE26R32B проблем при запуск няма картина мъгла

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tsuko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Вто Май 29, 2012 21:03    Заглавие: LCD Samsung LE26R32B проблем при запуск няма картина мъгла Отговорете с цитат

Здравейте колеги проблемът е че при запуск няма картина някаква абсолютна мъгла е на екрана ако го оставя да работи след 10-тата минута всичко си идва на мястото .Прави го когато е студен и предимно в първият си запуск за деня и после цял ден дефектът може да не се прояви.Отварях матрицата прегледах куплонзи почистих лентовият кабел всичко като цяло си изглежда ОК.

В момента го лекувам така посуквам съвсем леко тв-то и картината си идва на момента и после цял ден си работи без проблеми.Някой имал ли е подобен проблем и решил ли го е успешно.

Exclamation Arrow Като няма нищо мерено,качи поне една снимка на изображението и пиши какво има извътре Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
tsuko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Вто Май 29, 2012 23:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво мерене какъв състав . . . И защо да го правя . . . ако беше прочел темата преди да я беше преместил в коша щеше да разбереш че нищо от това което си споменал не е нужно.

Повече от ясно е че проблемът е в опроводяването на матрицата въпросът ми беше повече от ясен Има ли решение на този проблем ?

В другите форуми в които съм член всеки модератор направил промяна,забележка каквото и да било си оставя инициялите под писаното от него мисля че е редно това да стане практика и в този форум Idea
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Май 29, 2012 23:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Поредния философ-оратор. На много хора празниците им идват много.

Има правила - търсачката трябва да намира нещо. Колегата ти написа да сложиш поне снимка на картината. Но не. Трябва да се обясняваме порсонално на всеки. Че са ни малко битакаджиите с претенции и новите потребители.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 29, 2012 23:57    Заглавие: Отговорете с цитат

tsuko написа:
Какво мерене какъв състав . . . И защо да го правя . . .

Защото форума си има правила за оформяне на теми.
tsuko написа:

ако беше прочел темата преди да я беше преместил в коша щеше да разбереш че нищо от това което си споменал не е нужно.

Ами прочетох я така случайно.Даже два пъти.
tsuko написа:

Повече от ясно е че проблемът е в опроводяването на матрицата въпросът ми беше повече от ясен Има ли решение на този проблем ?

Ами като е повече от ясно за чий я пускаш тема?
И случайно да ти е идвало на акъла че въпросния телевизор си има модел-код(който тебе те домързя да напишеш) и се прави с няколко различни дисплея(V260B1-L04,V260B1-L01,V260B1-L013 и т.н.).Или кво-ще ние ще го "опроводяваме" ама само дето го не знаем какъв е???

tsuko написа:

В другите форуми в които съм член всеки модератор направил промяна,забележка каквото и да било си оставя инициялите под писаното от него мисля че е редно това да стане практика и в този форум Idea

Какво мислиш ти че трябва да правя не ме интересува особено.Поредния решил да пофилософства на тема правилата на форума.Като сметне някой от модераторите че му е нужно твоето мнение за това как трябва да изглежда този форум-ще те попита.Дотогава няма нужда от свободните ти съчинения на тема кой какво трябвало...
За поста си сега засега получаваш официално предупреждение.Само...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети