Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

проблем с парола на BIOS на IBM ThinkPad R60

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
avoid
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 04, 2012 20:54    Заглавие: проблем с парола на BIOS на IBM ThinkPad R60 Отговорете с цитат

имам следния проблем :
след махане на CMOS батерията за 2 дни и без хард диск
не ме пуска в BIOS иска ми супер вайзер парола
Как мога да я махна или настроя нова такава?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
shri
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Юни 04, 2012 21:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Никак, трябва да я знаеш. Тези лаптопи не позволяват кракване. Трябва хардуерно да се презапише чипа където стоят паролите. Мисля, че някъде из страната някой го прави за 80лв. Търси из нета инфо. Също мисля в ибей съм виждал, да се продават отключени чипове. Също трябва да е със същия хард той също е записан в конфигурацията и също има парола и ако е активирана и тя. Казвам всичко това след като преди година се сблъсках със същия проблем. След една седмица четене в нета разбрах, че лаптопа нарочно е измислен така за да не може друг освен собственика да стигне до информацията в него, както и да го ползва.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети