|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2012 18:42 Заглавие: |
|
|
| RM написа: | | и ще ме уволнят за сетен път. |
Я разкажи , по-подробно за последното ти уволнение , че стана много интересно  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dodov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2012 20:18 Заглавие: |
|
|
Уж си схванал, ама не си! Даже те мързи да потърсиш информация за този зар, изпълнен с този PIC. Ето ти един проект за ученици от средното училище. Виж как е направен и на какво ниво, чувал ли си за НEX файл! Няма да ти го преведа, да се потрудиш малко. И вземи се заеми с нещо по сериозно, като проект за Висшето образование. Излагаш се!!!
http://pic-projects.net/index.php?option=com_content&view=article&id=59:electronic-dice&catid=45:simple-circuits&Itemid=72
Те затова, такива "колеги" инженери, учили недоучили, качват се по столове, с платки в ръце, да висят под луминисцетните лампи, да изтриват програмите от такива PIC. |
|
|
 |
vuicho123 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2012 21:49 Заглавие: |
|
|
Хей, вие какво ме нападнахте, просто потърсих помощ, а това че не знам къде какво да търся- така си е, но не ми се е налагало до сега Благодаря за помоща по нагоре, ще я погледна  |
|
|
 |
ko-pach Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2012 23:09 Заглавие: |
|
|
Вуйчо, кажи на даскала, че си на ТИ с машинния код и сте се разбрали с PIC-a посредством двоичната система  _________________ Electronic circuits |
|
|
 |
vuicho123 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2012 10:15 Заглавие: |
|
|
Да му кажа, че си имаме обща приказка, и сам му казал как да сменя комбинациите Много ви благодаря за помощта! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|