| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
uziiiii Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2012 17:16 Заглавие: Избор на 32' телевизор |
|
|
| Здравейте,предстои ми закупване на телевизор ,но не мога да избера.Първо да кажа съм доста незапознат с по новите технологии при телевизорите. За цената-около 700 лв. Технологията-LED или LCD.Напоследък телевизорите с LED подсветка са доста актуални,но по форумите чета доста противоречиви отзиви(неравномерна осветеност и т.н.)За LCD съм чувал че има по-малък контраст в сравнение с LED.Марката-тук вече съм доста объркан.Най-добри неща чувам за Sony Bravia,и за Panasonic Viera,но пък примерно LG и Philips имат повече екстри за тези пари(Smart TV и др.).За Samsung нямам наблюдение,но съм чувал за модели със доста нискокачествени матрици.Резолюцията-FULL HD или HD Ready, ясно ми е че FULL HD е по добрия вариант,но дали че има осезаема разлика за 32' телевизор? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2012 18:00 Заглавие: |
|
|
| в къщи имаме Philips 32' LED full HD като долу горе отвсякъде се вижда, е най-ярко ако си перпендикулярно. Но иначе може би ще можеш да го намериш за около 700 лв. Има няколко HD програми на цифровата телевизия, и мога да ти кажа че по немската като коментират някой мач се вижда ясно тревата на терена, космите на брадата на тия дето говорят в студиото. |
|
|
 |
uziiiii Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2012 12:58 Заглавие: |
|
|
| И аз май се ориентирам към Philips и по конкретно http://zora.bg/?go=product&itemId=19821 или малко по евтиния със HD ready ,но ще ги разгледам в магазина . |
|
|
 |
lastsentinel Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2012 23:10 Заглавие: |
|
|
И аз като Славчо съм с Philips 32' LED full HD и половин година вече нямам никакви оплаквания и за цената си е перфектен. _________________ игри с мотори |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2012 8:32 Заглавие: |
|
|
| Сина си купи една Toshiba 32 на промоция от Техномаркета , беше към 500 . Всички екстри LED , Full HD и прочие . Следи промоциите , може да има още подобни ! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2012 10:04 Заглавие: |
|
|
Аз лично бих заложил на Panasonic или Sony. Но в голяма степен си е на късмет работата. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2012 1:42 Заглавие: |
|
|
| Гледам Hitachi имат ниски цени. някой ако има идеи? |
|
|
 |
tedo_kinta Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2012 18:46 Заглавие: |
|
|
Здравей, скоро се сдобих с този Philips от МЕТРО и съм доста доволен. Беше около 630лв, не мога да ти кажа точна цена че нямам метро карта, но предполагам цените не са се променили много от миналия месец. Има всичко което ми е нужно. А колкото до марката преди 6 години си взех монитор Philips 170C, не е мръднал и сега си го ползвам, надявам се и ТВто да изкара поне толкова.  |
|
|
 |
|