| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
chikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2012 13:43 Заглавие: Отключване на Kenwood KDC-5090R |
|
|
CD-то е с незнаен код.Опитах с натискане на disp+volume up но не се получи.Паметта е в процесора.Моля за помощ. _________________ Only The Best Is Good Enough! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2012 15:04 Заглавие: Re: Отключване на Kenwood KDC-5090R |
|
|
| chikov написа: | | ......Паметта е в процесора.. |
Не позна.Пак е навряна някъде.Търси още. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
bogege Опитен потребител

|
|
|
 |
chikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2012 17:53 Заглавие: |
|
|
bai_tishan се оказа прав паметта е 24С01 и се намира в тунера.За да я отключа може би трябва да я изтрия или с друг дъмп? _________________ Only The Best Is Good Enough! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
chikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2012 18:48 Заглавие: |
|
|
CD-то е отключено с нов дъмп от файлообменника.Благодаря на отзовалите се!А на другите много поздрави.Моля темата за триене.За пореден път се уверявам,че в този форум трудно ще получиш информация.Все пак благодаря! _________________ Only The Best Is Good Enough! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2012 19:20 Заглавие: |
|
|
Остави го да посвири половин час на масата ,за да не ти е кратка радоста като се върне клиента и каже,че след 20 мин.угасва.С това наливане на свалени дъмпове качени от кого ли не и затриване на оригинала много често става това с тази марка, което написах по горе. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
chikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2012 19:45 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | Остави го да посвири половин час на масата ,за да не ти е кратка радоста |
Пуснах го ще го изчакам повече от 30 минути. То ще покаже. _________________ Only The Best Is Good Enough! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2012 1:01 Заглавие: |
|
|
| Не ти ли е поне малко неудобно да си недоволен? Колегите ти казаха всичко, а ти не им вярваш... |
|
|
 |
chikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2012 13:12 Заглавие: |
|
|
Как да не им вярвам-напротив аз благодарих на отзовалите се дори с тяхна помощ го разкодирах.Подразни ме отношението на други.Следя този форум от доста време и много пъти съм стигал до съдействие,както и аз съм помагал.А същността на такива форуми е точно за такива моменти,когато си затруднен да попиташ за помощ и да я получиш.И пак подчертавам много пъти съм получавал съдействие.Но и много пъти съм получавал отговори които дори и не искам да описвам.Щом съм попитал значи не съм го знаел.Но не означава,че използвам форума тепърва да се изучавам.Въпреки всичко аз нямам против към НИКОГО уважавам форума и ще продължавам да го уважавам.Който иска да помогне добре,който не иска много му поздрави!Може би ако ме познаваха лично,отношението им щеше да е много по различно.......... _________________ Only The Best Is Good Enough! |
|
|
 |
|