|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gueswhoaz Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юни 2009 Мнения: 603 Местожителство: По света и у нас
|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2012 14:16 Заглавие: |
|
|
| Гравицапата беше това, което им трябва, за да лети пепелаца. Ама както и да е. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dimpashov Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2012 14:17 Заглавие: |
|
|
Боже колко злоба имало в този форум
Специално за pilgrim, който ме нарече идиот ще повторя заданието по-подробно (добре е Филипов и ivo07 също да четат внимателно).
Нека приемем че товара който ще се включва към схемата представлява вибратора с който се самозадоволяваш в самотните си нощи докато готините се забавляват някъде.
Нека също хипотетично приемем, че си подбрал мощен вибратор (около 240 вата), за да изпиташ същото удоволствието, което би изпитал със 150 килограмов негър с доживотна присъда.
Захранващото напрежение е 3V а съпротивлението му е константно 0.0375 ома (независимо от температурата на околоната среда... респективно вътре или извън ректума ти)
И не на последно място си представи че имаш като източник на ток само един акумулатор понеже си неудачник и от енергото са ти спрели тока.
Въпроса ми е каква схема би използвал за да подкараш вибратора си?
P.S. А сега сериозно. Благодаря на всички които се отзоваха. Намерих това, което ми трябваше заедно с доста обстойно пояснение на английски в чужд форум. Явно наистина, както пише в подписа на pilgrim в Българските форуми можеш да прочетеш само колко си тъп и колко са "велики" останалите потребители. Хайде сега нека някой модератор да изтрие темата а може и акаунта ми  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2012 14:26 Заглавие: |
|
|
Отнасяш си предупреждение, чудя се дали да има и 1 седмица Read Only.
Беше формулирал точно заданието нямаше да има съпътстващи уточняващи въпроси. Така и не стана ясно за какво е всичко това. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2012 14:33 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | .....Така и не стана ясно за какво е всичко това. |
Стана,стана....Тъй като в България негрите са кът,а на питащия много го сърби г..а-а се нуждае от яко тресене.А и гей парада наближава.... _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
dimpashov Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2012 14:52 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | Отнасяш си предупреждение, чудя се дали да има и 1 седмица Read Only.
Беше формулирал точно заданието нямаше да има съпътстващи уточняващи въпроси. Така и не стана ясно за какво е всичко това. |
Аз не видях някой да пита за уточняващи въпроси. Видях няколко човека които предположиха какво може да ми свърши работа, за което им благодаря а останалите включително ти спамите с глупости от сорта на това колко съм бил запознат и какъв съм идиот съм всъщност.
А и казах вече направо ми изтривай акаунта нямам намерение да влизам отново. Излишно е да ви правя трафик а насреща да отнасям само обиди.
Ти така да обръщаш внимание че някой ти върви след задника и ти коригира постовете???Не се отговаря с този бутон  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|