Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

TDA8177 търси се аналог

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
decoding
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2012 18:36    Заглавие: TDA8177 търси се аналог Отговорете с цитат

Здравейте на всички Smile Питам за аналог на TDA8177 с какъв друг вертикал мога да го заменя...Благодаря!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2012 18:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Закво ти е пък аналог?Има го по магазините,имам и при мене на склад.
Или ще ловим с трици маймуни??Етти примерно един аналог-STV8172A.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
decoding
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2012 22:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
Закво ти е пък аналог?Има го по магазините,имам и при мене на склад.
Или ще ловим с трици маймуни??Етти примерно един аналог-STV8172A.
Благодаря за отзива но нямам никакво намерение да ~ловим с трици маймуни~понеже времето ми за реакция да поправя ТВ-то е много малка и имам в наличнос много други чипове от сорта на ВО и за това попитах за аналог!!!!а реплики от сорта ~ловим с трици маймуни~ не подхождат за един МОДЕАТОР!!Форума и изобщо форумите са за взаимопомощ на колеги а не за изяви на реплики и думи дето нямат класификация на ЕРОДУКЦИЯ!!..Благодаря!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2012 22:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Къв ти е проблема па на теб??
Ти така да вземеш най-сетне да се ориентираш с кой бутон се отговаря и че форума има правила??И вместо да ми даваш наклон на патерицата какви реплики ми подхождали,далеч по-добре щеше да е да ми беше благодарил че ти отговорих(ама не иронично Twisted Evil ).Който отговор можеше да си го намериш и сам с гугъл ако си беше размърдал задника...
Считай се за официално предупреден!
И няма да е лошо и да пишеш малко по-грамотно!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети