| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2005 12:01 Заглавие: BLAUPUNKT SC202 |
|
|
SC 202 KOЛЕГИ С ТОЯ МАТЕРИАЛ СЬМ ДОСТА НАЗАД НЯКОЙ МОЖЕ
ЛИ ДА ПОМОГНЕ НЕ 4Е НЯМАМ КАЛКУЛАТОРИ ПРОСТО С МОТОРОЛСКИТЕ ПРОТСИ СЬМ ЗЛЕ С ВЬНшНИТЕ ПАМЕТИ ПРОБЛЕМИ
НЯМАМ,АКО МОЖЕ НЯКОЙ НЕКА ДА ПОМОГНЕ.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
saaemo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2005 13:24 Заглавие: Re: BLAUPUNKT SC202 |
|
|
| aysun_a написа: | SC 202 KOЛЕГИ С ТОЯ МАТЕРИАЛ СЬМ ДОСТА НАЗАД НЯКОЙ МОЖЕ
ЛИ ДА ПОМОГНЕ НЕ 4Е НЯМАМ КАЛКУЛАТОРИ ПРОСТО С МОТОРОЛСКИТЕ ПРОТСИ СЬМ ЗЛЕ С ВЬНшНИТЕ ПАМЕТИ ПРОБЛЕМИ
Не разбрах за какво точно търсиш помощ? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2005 13:45 Заглавие: Re: BLAUPUNKT SC202 |
|
|
| saaemo написа: | | aysun_a написа: | SC 202 KOЛЕГИ С ТОЯ МАТЕРИАЛ СЬМ ДОСТА НАЗАД НЯКОЙ МОЖЕ
Не разбрах за какво точно търсиш помощ? | колега тьрся някой който да ме светне с моторолскчте протси,направйх интерфейс сьс мах232 за 6805 с някаква полска програма за тая серя но ништо не излезе ,
Последната промяна е направена от aysun_a на Вто Май 17, 2005 14:52; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
saaemo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2005 13:55 Заглавие: Re: BLAUPUNKT SC202 |
|
|
| ICQ Number: 273-099-575 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2005 14:14 Заглавие: Re: BLAUPUNKT SC202 |
|
|
| saaemo написа: | | ICQ Number: 273-099-575 | извинъавай но това каквое питам штото незнам, |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Вто Май 17, 2005 16:10 Заглавие: |
|
|
Малко ще ти е трудничко след , като и това не знаеш!  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Май 17, 2005 21:18 Заглавие: |
|
|
aysun_a пратих ти всичко за полската версия за четене на 05 и 11.работят много добре и ги ползвам от години и съм много доволен.бъди по настоятелен и си направи интерфейса и ще видиш че ще ти върши работа.пк е лесно сам да си решаваш проблема с не чак толкова сложни радиоапарати след като имаш софтуер.наблегни малко на хардуера и на опита.с малко повече усилия от твоя страна ще видиш че не е чак толкова сложно и сам да си четеш поне процесорите от серия 05 и 11.ако имаш въпроси по хардуера ми пиши -ще ти обясня  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 14:16 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | aysun_a пратих ти всичко за полската версия за четене на 05 и 11.работят много добре и ги ползвам от години и съм много доволен.бъди по настоятелен и си направи интерфейса и ще видиш че ще ти върши работа.пк е лесно сам да си решаваш проблема с не чак толкова сложни радиоапарати след като имаш софтуер.наблегни малко на хардуера и на опита.с малко повече усилия от твоя страна ще видиш че не е чак толкова сложно и сам да си четеш поне процесорите от серия 05 и 11.ако имаш въпроси по хардуера ми пиши -ще ти обясня  |
BAI THISHAN БЛАГОДАРЯ ВИ.
мисля 4е истрих поштата без да искам |
|
|
 |
|